Metallplater butikk verktøy

February 5

Metallplater butikk verktøy

Jobbet med metallplater tilbyr en stor mulighet, på grunn av allsidige natur metal. Har de riktige verktøyene er avgjørende for å fullføre det valgte prosjektet. Det finnes flere spesielt utviklet verktøy som er ment for denne typen metal arbeider. Du kan velge fra store, kraftige maskiner eller mindre, håndholdte verktøy å fullføre jobben.

Bremser

Det flere ulike typer metallbearbeiding bremser. Dette holder metallplater fast på plass mens du arbeider med materialet. Bremsene kan også tjene ulike funksjoner, som bøye materiale eller sette rygger og lepper, avhengig av hva det gjeldende prosjektet er og den spesifikke modellen av brems du velger. Du kan finne tabletop bremser, kraftige bremser, lys-gauge bremser, presser, boksen og pan bremser og bar bremser. Det er enda en kombinasjon skjær, brems og roll maskin som kan holde, redusere og glatt materialet.

Saks

Sakser brukes til å skjære din metallplater. Du finner store metall sakser som du implementere med en kick eller foten---aptly benevnt kick, fot, eller trampe saks. Andre store metall hagesaks kan implementeres med enhåndsstang. Det er også håndholdte sakser, for mindre kutte arbeidsplasser, som hånd knipetang, air sakser, og makt hagesaks og knipetang.

Slip ruller

En slip ruller er et verktøy som du skyver ditt metall gjennom for å få en flat stykke metall. Dette fungerer bra hvis du har en som har bulker, rygger, eller rynker og ønsker en glatt arbeider overflate.

Danner verktøy

Det finnes flere ulike danner verktøy du kan bruke i metallbearbeiding. Smilehull dør push bulker i din metalloverflate. Du kan bruke en kombinasjon smilehull og punch kit som vil sette gropene, samt ulike hull, gjennom din metall. Du kan velge en benk eller hånd notcher som vil sparke hakk. Det er en shrinker/båre stativ som kan brukes til å manipulere formen på din metal. Bruk fakling verktøy, planishing hammere og Quickshaper engelsk hjul å hjelpe forme og form metall for prosjektet.