Metall polering instruksjoner

November 10

Metall polering instruksjoner

En rask gni ned med en fille og noen såpevann er generelt ikke hvor alvorlig bil eller båt eieren forbereder sine dyrebare besittelse for offentligheten. Snarere er en rekke gradvis finere polering forbindelser, brukt med buffer hjul, den vanlige valgte metoden for å oppnå en høy, skinnende glans. Listen over materialer som trengs for denne typen metall polering er ganske kort, men det bør bemerkes at makt buffere ofte koster over $100.

Instruksjoner

•Velg den mest passende polering sammensatte for metall du er polering. Noen polering forbindelser er allsidig og tilpasset alle metaller. Andre forbindelser er et smalere utvalg av metaller, som Enkay's Brown Tripoli polsk for aluminium og rustfritt stål, eller Enkay's White Rouge polsk for gull, sølv, messing og kobber.

•Rengjør metall arbeid overflaten grundig før polering. Bruk en ren klut fille og varmt såpevann vaske overflaten, og en tørr klut til å tørke den ned.

•Spread litt av sammensatt på en ren buffing hjul, knyttet til slutten av en makt-buffer.

•Vri makt bufferen på, og forsiktig gjelder sammensatte-smurt buffer hjulet metalloverflate i en langsom, rygg-og-frem bevegelse. Du kan finne at du har kjørt ut av sammensatte før du har fått til å dekke hele metalloverflate. I dette tilfellet, deaktivere bufferen, bruke en minimal mengde sammensatte og aktivere bufferen på fortsette polering området til helt dekket.

•Etter å ha polert hele metalloverflate med sammensatte, vaske polert området med såpe og vann og tørk den med en ull klut fille. Bruke et tynt lag med klart metall lakk til polert området vil beskytte skinne mot ytterligere oksidering.

Tips og advarsler

  • Det kreves en kjedelig utseende overflate etter polering betyr en ny runde polering med en finere sammensatte. Bruk en ny, ren buffing hjul for hver sammensatte brukes.
  • Pass på å bruke vernebriller og en ansiktsmaske, hansker ved polering sammensatte på et buffer-hjul.