Metall hull skjærende verktøy

January 18

Metall hull skjærende verktøy

Hvis du trenger å skjære et hull i et stykke metall, har du flere alternativer å velge mellom. Vær du må kutte en presisjon sirkel eller en tilpasset designet hull, eller du må skjære gjennom et herdet stykke stål er det metall kniv som vil tilfredsstille dine behov.

Justerbar sirkel hull kniver

En justerbar sirkel hull cutter består av et langt skaft som festes til en drill. Festet til skaft er et metall cutter blad som justerer innover eller utover, avhengig av størrelsen på sirkelen hullet som kuttes. Machinists som skjære hull som krever presisjon mål bruker dette verktøyet.

Metall hull slag

Et metall hull er i stand til å lage hull uansett størrelse eller form. En metall verktøyet tom er bakken til en bestemt figur av et verktøy og dø jeksel. Når satt til et hydraulisk trykk, lager verktøyet gjennom materialet, forlater nettopp formet hull i materiale det er skjøvet skjønt. Verktøyet får begrepet "punch" på grunn av den raske hastigheten som verktøyet presset gjennom materialet. På grunn av egendefinerte natur metall hull slag, kan de være dyrt å kjøpe.

Vann Jet kniver

Vann jet cutters brukes til å skjære hull i herdet metall og arbeid ved å konsentrere seg en liten bekk sterkt presset vann i en kutter. Fordi vannet brukes som kutteren, kreves ikke flere smøremidler. Dette kan redusere kostnadene påløper under prosessen med skjæring.