Mestring så sikkerhet

February 16

Mestring så sikkerhet

En mestring så er en hånd verktøy som vanligvis ikke regnes som en fare for brukeren, men det er noen tips å huske å redusere sjansen for skade. Noen verktøy med et sagblad i det kan skade og mestring så er intet unntak.

Riktig bruk

For å sikre trygg bruk av en mestring så, må det brukes riktig. Mestring sager er designet for å klippe kronen, baseboard og andre lister å passe hjørner uten sprik. Ikke bruk mestring så for å klippe materialet over 1 tomme tykk. Selv om det kan gjøres, er det tryggere og enklere å kutte ut mesteparten av materiale med en stikksag og fullføre kuttet med en mestring så. Mestring sager er best brukt der kontroll er svært viktig. Det er mye lettere å kontrollere mestring så under en detaljert kutt enn prøver å kutte fancy profiler med en makt så.

Generell sikkerhet

Klemme materialet til en arbeidsbenk eller sawhorse å holde det fra å flytte rundt. Du bør installere bladet i mestring så slik at den kutter på opp slag. Det er en større risiko for å bryte bladet når på ned slag, mulig skade på deg selv. Når kutte med en mestring så, holde den andre hånden så langt borte som er praktisk å holde bladet sklir av materialet og i hånden.

Vedlikehold

Bare vedlikehold for å holde deg fri for skader er å erstatte bladet når det er kjedelig. Et sløvt blad krever mer kraft for å kutte, som ender opp bryte bladet.

Området sikkerhet

Hvis arbeidsplassen din plukket opp og feide, vil du ikke kunne stå fast mens kutte og redusere risikoen for skader under mestring.

Sikkerhet 101

Bruk alltid vernebriller ved elektroverktøy. Men lite sannsynlig, kunne bladet feste og skyte et stykke i øyet. Bruk hørselsvern. Selv om du ikke trenger det for å håndtere cut, vil du mest sannsynlig klippe den andre enden med en makt så.