Mest effektive Mold utbedringsprosessen for et loft

October 21

Loft kan inneholde mold, som de er vanligvis mørk, noen ganger fuktige områder som oppretter perfekte betingelsen for mold og mugg. Det finnes flere detaljhandelsprodukter som hevder å drepe muggsoppsporer, er disse produktene mange ganger kostbare og ineffektive i bli kvitt mold. I stedet vurdere å bruke billig, naturlige ingredienser som er effektive i å drepe muggsoppsporer på loftet.

Eddik

En enkel eddik løsning vil ikke bare drepe mold, men også desinfisere området og drepe eventuelle ekstra bakterier som kan vokse på loftet. En enkel løsning en del og en del hvit eddik vil være sterk nok til å drepe noen mold og mugg vekst uten å forårsake skade på loftet. Spray løsning direkte på formen, og om nødvendig bruke en pensel eller klut til å tørke mold på loftet vegger eller gulv. Sprøyting vegger med en dose av eddik løsningen en til to ganger per år bør holde mold dannes og holde loftet trygt og bakterier-free. Gjenta ofte hvis du har problemer med fuktighet på loftet. Eddik fungerer også som en deodorizer, som vil bli kvitt den stygg lukten knyttet til mold og mugg buildup.

Bleach

Bleach fungerer også effektivt i å drepe mold og mugg. Klorerte blekemiddel i en sprayflaske, bland en del vann og en del. Spray direkte på moldy områdene og gjenta daglig til mold er helt borte. Gjenta etter behov hvis mold utvikler igjen. Bleach løsningen fungerer også for å desinfisere og drepe andre bakterier som kan huse på loftet.

Tea Tree olje

Tea tree olje er en essensiell olje som arbeider for å drepe mugg og bakterier. I en sprayflaske, bland en løsning av to kopper vann og to spiseskjeer med tea tree olje. Spray direkte på mold overflaten og skrubbe bort med en pensel eller klut. Gjenta etter behov til mold er borte helt. Denne løsningen fungerer perfekt hvis du leter etter en duftende rengjøringsmiddel som vil bli kvitt mold og etterlater en ren duft.