Mest effektive metoden å fjerne lukt fra puter

March 7

Lukt kan noen ganger bli et problem i møbler, som søl, lukter og daglig slitasje kan la møbler puter mindre enn fersk. Flere detaljhandel rengjøringsprodukter rydde effektivt puter, men dette kan bli kostbar. I stedet, gjør din egen odor fjerne noen enkle, rimelige ingredienser som mest sannsynlig allerede er i hjemmet.

Vaskemiddel

Vaskemiddel er svært effektiv i å fjerne flekker og lukt. I en parabol, hell 2 kopper vann og en capful av din vanlige vaskemiddel. Rør raskt for å danne en stor tilførsel av skummende bobler. Scoop av skummende boble toppen, og plasser over pute. Skrubbe i pute med en myk børste eller klut til hele pute har blitt renset. Gjenta etter behov før du har dekket hele området. Det er viktig å bruke bare bobler som lite vann som mulig, som for mye vann kan føre til mugg og mugg å utvikle i pute, fører til en muggen lukt.

Oppvaskmiddel

Oppvaskmiddel fungerer like effektivt som vaskemiddel, og fungerer spesielt bra på søl som involverer fett eller bygget opp avfall. Følg de samme trinnene ovenfor, og gjenta etter behov til alle lukt er fjernet.

Natron

Natron er en naturlig deodorizing agent som fungerer effektivt i rengjøring og deodorizing puter. Den mest effektive måten å fjerne lukt er bare plassere putene utenfor i direkte sollys, og dryss puter med en liten skur av bakervarer brus. La sitte i et par timer, deretter snu puter og gjenta på den andre siden. Solen har et naturlig element som fungerer godt med natron å trekke ut lukt og friske tekstiler.

Eddik

Hvit eddik er en naturlig desinfiserende og deodorizing agent, trygt for puter. Bland en utvannet løsning 2 kopper vann, 1 kopp destillert hvit eddik, og legge et par skjeer av bakervarer brus. Hell i en sprayflaske og spray på puter hver dag i en uke eller så, til lukt har blitt fullstendig fjernet.