Mest effektive behandlinger å drepe maur & kakerlakker

March 29

Mest effektive behandlinger å drepe maur & kakerlakker

Både maur og kakerlakker kan invadere bygninger og forårsake irritasjon eller skade. Kakerlakker kan være svært vanskelig å bli kvitt, og invasiv maur arter som brann maur kan være både aggressiv og vedvarende. Hvis du vil drepe maur eller kakerlakker, Velg et produkt basert på hvor du søker det og hvordan du vil det skal fungere. For den mest aggressive arten, kan en kombinasjon av annen behandling fungere best.

Pulver programmer

Pulver programmer er tilgjengelig i form av støv eller liten kornete som du kan skvette i problemområder. Støv er spesielt nyttige når behandling av innendørs kakerlakker, men kan være effektiv mot maur, også. Borsyre er spesielt effektivt, men holde det pets og ut av tellere, fordi det er litt giftig for andre organismer, også. Hvis du bor i en våt klima, må du ofte bruke pulver utendørs når det regner.

Agn

Agn er giftstoff at produsenter plasserer i stasjoner for å være attraktive for invadere skadedyr. Noen baits kan være gelé eller granulater som du kan også skvette på bakken. Agn er ofte langsiktige i aksjon, men er utformet for å være svært effektive, spesielt mot maur. Siden giften er langsom-fungerende, kan maur bære mat hele strukturen og giften andre maur, inkludert dronningen, før det dreper dem. Dette eliminerer effektivt struktur og problemet. For kakerlakker må du kontrollere skadedyr har ingen kilde for mat tilgjengelig for agn å være effektive.

Spray

Spray er hurtigvirkende og midlertidige løsninger. De bruker en sterk konsentrasjon av irritanter eller plantevernmidler som dreper på kontakt og i noen tilfeller kan du opprette barrierer som noen maur eller kakerlakker kan være villige til å krysse. Bruk spray hvis du merker en umiddelbar problem og ønsker å håndtere den. Vær oppmerksom på hvor lenge produktet er ment å vare, og på nytt etter behov. Også huske på at spray sjelden problemløsning pest permanent.