Mest effektive Bedbug Killer

June 27

Økende forekomsten av bedbug infestation kombinert med Veggdyr økende motstand mot insektmidler har bedt bekymring. Omfanget av problemet gjenspeiles av Environmental Protection Agencys beslutning om å være vert for en nasjonal Bedbug toppmøte i April 2009. Forskere som studerer bedbug utrydding har funnet en lovende løsning ved å kombinere feromoner med en av de eldste formene for Skadedyrkontroll, tørkemiddel støv.

Tørkemiddel støv

Tørkemiddel støv dreper Veggdyr av oppmuntrende dehydrering. Støvet forstyrrer voksaktig ytre laget på bugs. Uten denne voksaktig beskyttelse har bugs en tendens til å tørke opp og dø. Tørkemiddel støv kommer i forskjellige varianter, inkludert en silica gel sammensatte kalt Dri-dø og kiselgur, en naturlig jord består av små encellede alger fossiler. Kiselgur har lenge vært kjent som en naturlig, nontoxic middel for Veggdyr. Tørkemiddel støv er bare effektivt dersom Veggdyr kommer i kontakt med dem.

Alarm feromoner

Som rapportert i Medical News Today, antyder nyere forskning på bedbug utrydding at det mest effektive middelet for å drepe skadedyr er en kombinasjon av silica gel tørkemiddel støv og to bedbug alarm feromoner. Syntetisk alarm feromoner, (E) -2-hexenal og (E) -2-octenal, forårsake Veggdyr bli engstelig, noe som gjør dem ønsker å gå rundt. Og når de er rørende, de er mer sannsynlig å gå gjennom strategisk plassert tørkemiddel støv.

Fortsatt i forskning fase

Men innledende forskning viser kombinasjonen av feromoner og tørkemiddel støv kan være den mest kjente metoden for mordene Veggdyr, staten forskere mer omfattende studier er nødvendig. En tørkemiddel støv og feromon produkt er ennå ikke på markedet, og kan fremdeles flere år å lage. Inntil da, kan du gjøre med tørkemiddel støv kombinert med steam rengjøring av infiserte områder.