Merker av høye fosfor gjødsel

October 1

Merker av høye fosfor gjødsel

Fosfor er et essensielt næringsstoff som vokser planter i en rekke landskap jord. Næringsstoffer er unik ved at den hjelper planter produserer levende farger og fremmer rot, frø og frukt vekst, i tillegg til å hjelpe planter avverge sykdommer. Det er flere merker av høye fosfor eller super fosfor gjødsel tilgjengelig i dag på de fleste hagearbeid butikker og barnehager.

Scotts Miracle-Gro riste 'n Feed kontinuerlig utgivelsen Bloom økte blomst mat

Scotts Miracle Gro produserer mange forskjellige typer anlegg gjødsel, inkludert den høye fosfor riste 'n Feed gjødsel. Shake 'n Feed produktet har en 10-16-10 NPK rasjon, som betyr at den inneholder 16 prosent fosfor. Dette produktet er en utmerket gjødsel for planter og blomster. På grunn av sin høye fosfor innhold stimulerer det blomst vekst og farge. Du bør bruke denne gjødsel én gang hver tredje måned, og en 4,5 pund bag er nok til å befrukte 135 kvadrat feet av hagen din.

Dyna-Gro alle formål flytende plante mat

Dyna-vokser gjør tre forskjellige høy-fosfor gjødsel. Avhengig av behovene dine hagearbeid er av gjødsel tilgjengelig i 7-9-5, 3-12-6 og 2-15-4 prosenter. Alle de Dyna-vokser gjødsel som er høy i fosfor er designet for å stimulere blomst som blomstrer og skal brukes hver tredje måned. Gjødsel er spesielt godt egnet for orkideer og roser. Lav-nitrogen innholdet i Dyna-vokser gjødsel er også gode valg for hager med frukt og grønnsaker.

Bill perfekte gjødsel

Bill perfekte gjødsel er en organisk foliar flytende gjødsel som er høy i fosfor. Gjødsel kommer i en 6-11-5 rasjon, og er ideelle for innendørs og utendørs planter. Bill perfekte gjødsel var designet for å akselerere plantevekst, forbedre rot struktur og forbedre blomstrende og farge. Gjødsel er organisk og inneholder ikke kjemikalier er trygt for miljøet. Fordi det er en foliar gjødsel, bør det sprayes på bladene. Gjødsel kan brukes hver andre vanning, eller når du ville normalt gjødsle, basert på de spesifikke behovene dine planter.