Mengden av blekemiddel å bruk per mengde vann for rengjøring

July 29

Mengden av blekemiddel å bruk per mengde vann for rengjøring

Klor er en rimelig, lett få stoff som kan bli fortynnet med vann og brukt til å rense, desinfisere og rense en rekke overflater. Når riktig blandet, natriumhypokloritt bleke-vann løsninger fjerner smuss og skitt, eliminerer skjemmende flekker og dreper en rekke sopp, bakterier og bakterier, mens forårsaker ingen skade på underliggende elementet.

Alle-hensikt Spray

For å gjøre et førsteklasses, allsidig rengjøringsmiddel med rundt huset, rør 1 ss. blekemiddel i 1 gallon av vann. Hell løsningen i en ren, plast sprayflaske og bruke det på benkeplater, skjærebrett, toaletter, windows, vasker, tabeller, leker, kjøleskap dører, retter, i hovedsak, der det er nødvendig, og tørk med papirhåndkle. For å rense et element, bare vaske objektet med såpe og vann, så spray det med bleke-vann, jevnt belegg hele overflaten. Vent i 2 til 3 minutter før tørke tørr med et papirhåndkle. På denne konsentrasjonen fjerner blekemiddel vann mange gjenstridige flekker drepe mest vanlige husholdning bakterier og bakterier, inkludert Staphylococcus og E. coli.

Mold og mugg Remover

Bleach er et spesielt effektive verktøy for å fjerne mold og mugg. Klor i blekemiddel vil drepe den mest iherdige sopp på kontakt, og flater rene, friske og mold fri. Fjerne mugg og mugg fra fliser, fuger, dusj matter, gangveier, hagemøbler og ytterkledning, bland 1 kopp blekemiddel i 1 gallon av vann og svamp løsningen over berørte områder. Vente 15 minutter før skrubbing med stiv pensel og skylling.

Klesvask Booster

Når brukt riktig, er klor den sterkeste, billigste, raskeste måten å bleke hvite og lyse brights. Når de brukes feil, blekemiddel svekker fiber og kan forårsake plagg å svekkes, fører til utvikling av stoff feil og hull. Fortynne blekemiddel før du legger det til vask å trygt vaske klær. Blanding ½ kopp standard klor i 1 gallon av vann, og overføre denne løsningen til vaskemaskinen via blekemiddel dispenser, eller legge den til datamaskinen mens den fylles. Legge til blekemiddel før du legger til klærne og aldri bruk ufortynnet blekemiddel på tekstiler; en av disse Klesvask feil kan føre til irreversible misfarging og fast stoff skade.

Advarsel

Aldri blande klor med andre vaskemidler. Kombinere blekemiddel med kjemikalier som ammoniakk, eddik, ovn renere, kan toalettskålen renere, lut og rustfjerner føre til produksjon av klorgass--en giftig røyk som kan være dødelig i høye konsentrasjoner. Som et forebyggende tiltak, alltid jobber i et godt ventilert område og la dørene åpne å oppmuntre sirkulasjonen av frisk luft.