Mener istappene dårlig isolasjon?

April 3

Mener istappene dårlig isolasjon?

På en klar, kald vinterdag tilbyr en rekke istappene suspendert fra taket kanten en sjarmerende naturlige aksent til hjemmet ditt eksteriør. Men istappene ser ikke så attraktiv når du vurdere deres sak og en rekke problemer som kan oppstå fra smelting og refreezing som bringer dem.

Opprinnelse

Den viktigste årsaken til vinteren istappene er tap av varme fra innsiden av hjemmet. Som varme rømmer i øvre historien eller loftet, når det til slutt taket. Pakket snø og is smelter, både fra denne rømmer varmen og solenergi som slår de synlige delene av taket på dagtid. Vann renner ned taket og over innbindingsmargen eller taket linjen.

Formasjon

I ferd med å falle fra taket, vil meltwater fryse og samle som is når temperaturen er lav nok. Som et resultat, en icicle begynner å danne på taket kanten, voksende nedover som mer vann faller og fryser. Jo lenger istapp, jo større volumet av vann mate den. En Froststjerner kan vokse flere fot i lengde og beholdes i uker eller måneder som vinterens minusgrader fortsetter.

Isolasjon

Hvis din loft isolasjon er dårlig, mer varme vil flykte fra taket og mer smelter oppstår. En Isdammen vil danne på kanten av taket, forårsaker noen av smeltevann sikkerhetskopiere til takskjegget og under at helvetesild. Dette fører til slutt til en lekkasje i levende områder, enten fra taket eller vegger. Istappene også skade takrenner, Helvetesild og taket terrassebord; vann lekker på loftet kan også forårsake mold og mugg.

Forebygging

Et godt isolert hjem bør ikke ha et stort antall istappene og å holde taket klart snø vil eliminere istappene helt. Hvis du oppdager istappene danner, bør du delta til ditt hjem i isolasjon og selvfølgelig sikre at istappene ikke er stor nok til å true skade på personer på bakken bør de faller.