Meitemark bevegelser forårsaket av kaffe

January 4

Meitemark som kaffegrut

Selv om årsaken er ukjent, synes meitemark å bli tiltrukket av kaffe begrunnelse. Når kaffegrut er spredt rundt planter eller brukes i kompost hauger, øker ormen befolkningen. Dette fordeler jord og plantelivet.

Meitemark spise råtnende og dødt organisk jord og spesielt liker kaffe begrunnelse. Deres fordøyelsessystem bryter ned kjemikaliene i hva de spiser og resirkulerer kjemikalier i jord, noe som resulterer i en rikere, mer produktiv jord. Mer ormer og aktivitet, mer jord fordelene.

Aktiviteten av mikrober øker

Meitemark spise mikroorganismer, og deres avfall inneholder enda flere mikroorganismer. Deres fordøyelsesprosessen legger mikroorganismer å bryte ned næringsstoffene for ormen interne absorpsjon. Deres avfall settes da inn i en form lett ingested av planter.

Strukturen i jorda forbedrer

Som meitemark spiser nær overflaten av jord og hule til dypere dybder, la de sine avfall underveis. Dette, samt jord de dra frem og tilbake, endrer jord kjemisk struktur. Ormer kan utveksle topp seks inches jord hver 10 til 20 år for å redusere tappe av jord næringsstoffer som trengs for plantevekst.

Kanaler er gjort tilgjengelig for Root utvidelse

Ormer gravende fra ulike dybder løsne jorden og la næringsstoffer i the rør, gjør det rette for underjordisk utvidelse av roten systemer for plantene på overflaten.

Restene av overflaten rester er gravlagt

Over tid, er restene av overflaten rester--som stilker og blader - dekket av meitemark avfall, trakk underjordiske av ormer og tatt til dypere dybder. Dette beriker jordsmonnet.

Ekstra fordelene ved å bruke kaffegrut

Lukten av kaffe begrunnelse stasjoner unna katter, blant andre dyr. Også når det hekles i bakken det eliminerer snegler (som wormlike bløtdyr i sneglen familien), hindrer ugress vekst, gir syre jord og tiltrekker meitemark.Over er 10 prosent av kaffe begrunnelse nitrogen-rik proteiner som trengs å forbedre spiring og vekst av frø.En karbon til nitrogen ratio på 11 til 1 er nødvendig for planter og jord. Kaffegrut har det forholdet.Vann aktiverer lage kaffe, slik oljer, fettsyrer, karbohydrater og andre forbindelser ikke brutt ned av vann forbli på eiendommen å berike jord.Noen av de kjemiske forbindelsene i kaffe begrunnelse ta flere måneder å bryte ned. Meitemark spise kaffe begrunnelse og mikroorganismer og transportere dem dypt ned i jorda, gunstig endrer den kjemiske strukturen til bakken og løsne jord for å fremme luft og vann bevegelse.Det er bevis kaffegrut kan brytes ned i jorden beskytte enkelte grønnsaker som bønner, agurk og tomater fra sopp.

Kompost hauger

Tross kaffegrut ikke har blitt funnet for å være produktiv for alle plantevekst, har de blitt anbefalt å komponere opptil 20 prosent av kompost hauger. Kaffegrut tiltrekke meitemark, som igjen ta næringsstoffer fra kompost haug i bakken og berike jord.