Meg røykvarsler har ikke batteribackup & er piping

May 27

Meg røykvarsler har ikke batteribackup & er piping

Ekspertene hos Underwriters Laboratories hevder at du kan redusere sjansene for å dø i en bolig brann i halv, ved å installere og vedlikeholde røykvarslere. Piping støy kommer fra en røykvarsler vanligvis varsler hus for å skifte batteriene. Selv om det er vanskelig å tro at noen merker av fastkoblet røykvarslere selges uten batteribackup, mange er, og det kan ta litt detektivarbeid å finne ut hvorfor det er piping.

Skitne detektor

Røykvarslere inneholder en sensor som aktiverer alarm når det sanser røyk i luften. Hvis sensoren er støvete eller skitne, fungerer enheten ikke riktig. Konstant piping kan være et tegn på at detektoren må rengjøres. Fjerne detektoren fra sin base, vanligvis ved å dreie det mot klokken, og se etter sensor, en liten sylinder med hull i den. Bruk pensel feste støvsuger eller en boks med komprimert luft for å rengjøre området rundt sensoren.

Elektriske problemer

Strømbrudd, er selv for en kort tid, en vanlig årsak til en piping røykvarsler. Overspenning også forårsake piping. Hvis piping oppstår når et apparat, ovn eller viften slås på, kontroller hvis alarmen er på samme krets som apparatet eller et annet element eller koble detektoren til en annen stikkontakt. Hvis det ikke avhjelpe problemet, kan du ringe elektriker for en diagnose og reparasjon.

Gamle røykvarsler

Røykvarslere har 10-års levetid. Noen merker kvitre 30 sekunder for å varsle hus som det er på slutten av sin levetid og skal erstattes med en ny detektor. De fleste detektorer inneholder et datostempel sted på enheten, vanligvis på baksiden. Kontroller datoen og hvis detektoren er over 10 år, fjerne den og installere en ny.

Betraktninger

En piping røykvarsler er en indikasjon at enheten ikke fungerer. Fordi en fungerende røykvarsler er viktig for sikkerheten, er viktigste når diagnostisere og reparere problemet. Hvis alt annet mislykkes, kall detektor produsenten å avgjøre om dette er et vanlig problem, hvis det var en tilbakekalling på modellen installert i hjemmet ditt, eller hvis det er noen feilsøkingstips.