Medisinsk bruk av Viola anlegget

December 18

Medisinsk bruk av Viola anlegget

Det finnes mer enn 900 plantearter bratsj. Kjent som fioler og stemorsblomster, finnes disse europeiske stauder i hele Nord-Amerika. Enkel dyrke fioler gjør dem et populært valg for gartnere. De har også stor verdi for herbalists, til medisinsk bruk av viola planten synes konsekvent blant varianter. Viola sirup - laget av bløtlegging blomster og blader i mange timer, legge til sukker og kokende blandingen til det tykner- og en te laget av bløtlegging viola blomster og blader i flere minutter, er vanlige alternative behandlinger for flere betingelser.

Smerter og betennelse

Viola har en århundrer lange historie med bruk som en smerte reliever. Det effekt er støttet av det faktum at den inneholder Salisylsyre, den aktive ingrediensen i aspirin. Salicylates også har anti-inflammatorisk egenskaper, så det er ingen overraskelse at viola er en vanlig alternativ terapi for leddgikt og andre smertefulle, inflammatoriske tilstander som tannkjøttsykdom. En pasta laget av knuste blader og en liten mengde vann kan lindre hodepine og nakkesmerter når eksternt på smertefulle områder.

Åndedrettsproblemer

Sirup av viola blader og blomster behandler luftveiene forhold som bronkitt, hoste og forkjølelse. Det sagt å ha slimløsende egenskaper som tynn mucus og gjøre hoste mer produktiv. Som en mucilage lindrer den bryst og hals. En pasta er spredt på halsen og brystet å oppmuntre fortynning av slim. Drikke viola te mens du tar lim behandling antas å gjøre lim mer effektivt. Viola er også rapportert å redusere feber og lette skrapete, irritert halsen som følger med forkjølelse.

Avføringsmiddel

Tørr roten av viola anlegget brukes til å opprette en dedoction sies å være en effektiv behandling for forstoppelse. En dedoction er laget av bringe røtter og kaldt vann til en byll og deretter simmering røttene i 15-20 minutter. En te laget av bladene angivelig har samme virkning. En halv til 1 tsp. viola sirup gitt med mandelolje anses av herbalists å være et avføringsmiddel sikre for bruk i barn.