Materialer som trengs for grunt vann godt installasjon

August 12

Materialer som trengs for grunt vann godt installasjon

Grunt vann brønner er nyttige for drikke og vanning vann. Noen land krever at en sertifisert godt driller installerer godt, mens andre stater tillater huseiere å installere brønner på deres eiendom selv. Staten miljømessige eller vann bureau kan gi detaljer om forskrifter og at kravene, eventuell. Materialene må du installere en brønn er lik for alle grunt vann.

Boreanlegget

Flere typer drill riggene er i stand til installere grunt vann brønner. Den vanligste drill rig er utstyrt med hul stilk skruene. Andre typer rigger og metoder omfatter gjørme roterende, solid stilk og sonic, blant andre. Hver type riggen bruker skruene eller drill stenger som rykke inn i undergrunnen etter en borekrone som festes til ledelsen flyturen.

Vel materialer

Godt materiale inneholde skjermen, solid casing, et godt punkt og et godt cap. De vanligste typene skjermen og casing er PVC og rustfritt stål. Vel punktet festes til bunnen av skjermen og godt cap sel toppen av kabinettet regnvann og rusk. Knytte en lås til godt lokket til å unngå uautoriserte personer får tilgang til brønnen.

Vel Pack

Vel sikre pack materialer skjermen og casing i borehullet stå. Sand eller grus rundt skjermen tillater vannet å strømme fra brønn i skjermen, og pumpen. Bentonitt pellets eller chips plassert over sand eller grus selene brønnen fra infiltrasjon i de øvre lagene. Sikre casing i den øvre delen av borehullet stå med fugemasse. Du må installere grout fra toppen av bentonitt i landet overflaten, så du trenger en fugemasse pumpe eller tremie rør og trakt.

Vel ferdigstillelse

Fullføre din godt et godt og en beskyttende konkrete puten. Du kan installere godt dekker som innfeldt, oppreist, hvelv og boksen deksler. Hvis asfalt omgir din, kan du bruke en kjede så for å klippe en 2-av-2-fots firkant rundt brønnen for pad. Hvis du ikke har en solid overflate, bruke tre for å opprette en ramme for pad. Dersom brønnen ligger i en høy trafikk område, kan du vurdere å installere støtfanger innlegg i konkrete puten å beskytte dekselet og godt fra skade.