Materialene som brukes til å lage hevet senger for hager

October 6

En rekke materialer kan brukes til å bygge opp hagen senger. Tradisjonelle materialer omfatter tre, murstein, betong, resirkulert plast trelast og kommersielt produsert systemer, men nesten alt som du kan bruke til å bygge en bunnløs boks vil fungere.

Fordelene av ulike materialer

Når du velger materiale for en hevet garden bed, vurdere kostnader, varighet, sted, up holde, og hvordan de ulike materialene passer inn i utformingen av landskapet.

Tre

Tre er de vanligste materialet pleide opprette et opphøyd bed. Selv om det ikke som permanent som betong eller murstein, det er økonomisk å bygge og kan flyttes. Press behandlet trelast vil vare lenger, men kan lekke giftige kjemikalier i jorden over tid. Hvis du planlegger å dyrke grønnsaker eller urter i du hevet sengen, bruk sedertre eller redwood.

Murstein eller betong

En hevet garden bed laget av murstein eller betong vil vare mange år, å legge til verdien av ditt hjem. Du trenger et solid fundament å forhindre at veggene. Du ønsker kanskje å leie en byggmester til å installere dem for deg.

Resirkulert plast trelast

Resirkulert plast trelast kan brukes som et alternativ til tre. Det er motstandsdyktig mot råte og varer i årevis. Det vil ikke lekke kjemikalier i jorden, så voksende spiselige planter ikke er et problem. Resirkulert plast trelast kan bli kuttet og boret, men det er mer kostbare og tunge.

Produserte systemer

For folk som ikke er dyktige med verktøy, er kommersielt produsert systemer tilgjengelig. De kan settes sammen med litt mer enn en skrutrekker og hammer. De fleste er laget av sedertre eller resirkulert plast trelast. De kan være dyrt, men og leveringskostnader må være faktorisert i prisen.