Måter for rengjøring av huset

December 1

Måter for rengjøring av huset

Rengjøring med såpe og vann, lar desinfeksjonsmidler og andre hushold rensemidler deg fjerne rester som mugg og støv fra hjemmet ditt. En grundig rensing av ditt hjem kan kvitte skadelige bakterier. Vanlig hus rengjøring ikke bare gjør hjemmet ditt ser frisk og fin, men eliminerer felles hushold allergener som støvmidd og mold.

Støvsugere

Støvsugere er ofte stående eller håndholdt. De fleste vacuums kan ikke bare plukke opp støv og skitt fra gulv, men kan brukes på stoppede møbler også. Møbeltrekk kan rengjøres ved hjelp av vakuum møbelstopping pensel. Andre vedlegg kan du fjerne smuss fra vanskelige å nå steder. Det er ideelt til vakuum tepper og tepper minst en gang i uken og minst to ganger i uken i trafikk. Vacuums kan imidlertid også brukes på ikke-teppebelagte gulv.

Koster og mopper

Parkett og andre hard overflate gulv som naturstein, betong og keramiske nytte beste fra feiing eller mopping. Mopping, men bør ikke være gjort med tradisjonelle mopp og bøtte fordi som moppen er dyppet tilbake til rengjøringsmiddel, det er forurenset med skitt og spredt over gulvet. I stedet bruk våt disponibel eller vaskbar tørke kluter. Feiende kan gjøres med tørr disponibel eller vaskbar duker en sopelime. En sopelime kan fjerne skitt som et vakuum eller mopp kan har problemer med å plukke opp, som sand. Feie og mopping kan gjøres på daglig eller ukentlig.

Innendørs planter

En mindre tradisjonelle måte å rense et hus er med innendørs planter. Innendørs houseplants kan bidra til å fjerne forurensninger og giftstoffer fra kontrollen luften og hjelpe fuktigheten i ditt hjem. I tillegg gir stueplanter deg mer oksygen hjemme. Noen av innendørs planter som bidrar til å rense luften i hjemmet ditt er areca palm, reed palm, engelsk eføy, Boston fern, peace lily, gråt fig og gummi anlegget.

Andre rensemetoder

Fjerne bakterier og løsne rusk stakk til overflater med en svamp, klut eller papir håndkle og Leather cleaner eller en kombinasjon av varmt vann og flytende såpe. For å rengjøre vinduskarmene, vinduskarmer, takvifter, lysarmaturer og møbler, kan du bruke en fuktig klut uten såpe. Bruk desinfiserende kluter for å rengjøre kraner, synker, kjøleskap håndtak og doorknobs. Toalettene kan rengjøres med en gjenbrukbar eller disponibel toalett børste og glass dører og Vinduer kan rengjøres med en nal.