Måter du kan skjule safe

November 9

Folk bruker safer som steder for å lagre smykker, familie arvestykker, viktige papirer og kontanter. I filmene ser vi folk gjemmer seg safe bak bilder eller bokhyller i sine hjem kontorer. Men i virkeligheten, disse typer gjemmesteder for opplagt. Det er flere kreative måter å skjule safe som du kan bruke kriminelle vil har en vanskelig tid å finne verdisaker under innbrudd.

Barnerommet

Kriminelle søk ofte ikke barnets soverom for verdisaker, ifølge Jeffrey Strain, skrive på webområdet personlig finans råd. Et barns rom har leker og klær i det, men sjelden noen verdisaker. Det er derfor et barns rom er et godt sted å skjule safe. Kriminelle forventer ikke det, slik at barnet ikke ville være i fare, og verdisaker ville være godt gjemt. Installere trygt bak veggen i barnets skap eller under barnets gulvplanker. Sette den et sted ukjent til barnet der du kan få til det når du må.

Falske skap

Kriminelle søk soverom og hjemmekontorer for skjulte verdisaker, og de kan ikke avsette tid til Lin skap eller mat pantries. Opprette en falsk baksiden eller siden veggen til en hall skap eller mat pantries og skjule ditt trygt det. Hvis du har en større safe, deretter gjøre hele tilbake delen av lin skapet i avtakbare panelet eller enda en dør som kan åpne for å skjule din stor safe.

Taket

Når en kriminell kommer inn i hjemmet, er han relativt ukjent med oppsettet. Han vil bevege mot en soverom eller hjem kontor å se for verdisaker, aldri tenkt å slå opp. Velg en slippe taket med flyttbare paneler og montere ditt trygt like over et panel, sikret til tak rammen. Mindre safe skjult lett på denne måten. Tak rammen kan ikke kunne håndtere vekten av større safe.

Hvitevarer

En innbruddstyv ønsker å komme ut hjemme så raskt som mulig. Han ønsker ikke å bruke tid flytte store kjøkkenapparater rundt for å finne din trygt hjem, og det er derfor holde safe bak kjøleskapet eller ovnen kan fungere så godt. Du fordypningen trygt inn i kjøkken veggen og da dekke åpningen med en flyttbar panel. Bruke en hvit panel som ser ut som en vask benken og skru den inn i veggen med en skrue i hvert hjørne. Bak komfyren, vil det bare ser ut som et panel for å beskytte veggen fra spruting fett. Bak kjøleskapet, kan det ikke selv bli sett.