Måter å stoppe en Bushfire uten vann

December 28

Måter å stoppe en Bushfire uten vann

Mens mange mennesker tror vann når ser for en vei sette ut brann, fungerer flere andre tilnærminger. Hvis du ikke klarer å sette ut brann, får du et tryggere sted. Enkelte områder brenne ikke og andre, for eksempel steinete områder. Metallkonstruksjoner er ikke alltid de beste stedene å klatre, siden strukturer kan utføre varme.

Kvalte

En tilnærming til å sette ut en bushfire er å slå det med gren, spade eller klut. Skraping drivstoff fra brannen kan kutte tiden det brenner. Målet med disse tilnærmingene er avskåret oksygen levering eller skille brannen fra drivstoff kilde. Bare bruk metodene på små branner.

Brannslukkingsapparater

Mange brannslukkingsapparater bruk karbondioksid til å sette ut brann av kjøling brannen og kvalte det på en måte som hindrer at brannen får oksygen. For brann fortsette brenningen, må det en drivstoff kilde, varme og oksygen. Drivstoff i brannslukningsapparat er komprimert, og trykke ned kategorien utgivelser komprimert gass. Velg munnstykket på brannen i drivstoff. Pek ikke brannslukningsapparat øverst i brannen, som er mindre effektiv. Tørr brannslukkingsapparater ha skum eller pulver. Skum eller pulver er natron eller kalium bikarbonat under trykk av nitrogen. Når natron dekomponerer i brann, utgivelser karbondioksid, kvalte brannen.

Spot branner

Spot branner kan vokse inn i mye større bushfires. Disse brannene er lettere å sette ut enn større branner. Forskjellige verktøy som metall raker, spader og mopper kan bidra til å utrydde disse brannene. Noe som kutter oksygen, som en bøtte, kan kastes over spot ilden å legge det ut. Noen hus brenner etter en bushfire passerer fordi sinder fra brannen bo i gresset og tenne, opprette en ild som brenner ned huset. Noen mennesker velger å stikke under bushfire å slukke spot branner å hindre hjem brenner ned.

Firebreaks

Bushfires kan komme ut av kontroll fordi vegetasjon fungerer som drivstoff. En måte å unngå bushfires er i første omgang å ødelegge mye av vegetasjonen slik brann ikke brenne ut av kontroll. Bare brannmenn skal utføre denne praksisen, som må være nøye planlagt, siden dårlig gjennomført tilbake-brenning kan bidra til brann. Firebreaks fungerer ikke alltid fordi vinden kan plukke opp og bære sinder.