Måter å redusere Solid avfallsproduksjon

August 13

Måter å redusere Solid avfallsproduksjon

Vi kaster en masse ting. Men det er ingen slike steder som "borte." Alt lander et sted, og det er et problem. For å redusere mengden avfall som du produserer, må du begynne tenke på dette målet før du tar neste element av noe slag inn i livet ditt. Hva er de siste destinasjonene i elementet er emballasje, posen du tok den med hjem, og hva er igjen av varen når du er ferdig med det?

Ikke kjøpe det

Ikke bringe søppel i livet ditt. Si du må kjøpe noen blyanter. Du plukke ut noen i butikken. De kommer i en gigantisk blisterpakning slik en butikktyv ikke sett dem inn i en lomme. Kasserer setter dem i en plastpose. Du bringe dem hjem og kuttet to fingre ved utpakking dem fra plast pakken. Innen du kan skrive et notat med din nye blyanter, har du følgende fordelt på spisebordet: en plastpose du brukte i ett minutt for å bære kjøpet til bilen; en dratt opp blisterpakning; wrappers fra to bandasjer; og noen blyanter.Hvordan kunne du gjøre det annerledes? For noen små gjenstander, særlig elektronikk og computer ting, er det vanskelig å unngå blisterpakninger. Klage. Finn ut om det er en måte å resirkulere de dumme tingene i ditt område. Men hvis varen er tilgjengelig uten en blisterpakning, kjøpe den, og la folk (butikkpersonalet, produsenten) vet hvorfor du valgte det merket. Gjenta dette for hvert lignende kjøp.Ikke la det hyggelige damen putte den i en pose. Ta din egen pose, eller bare bære den å din bil. Der... uten pose. Få en ChicoBag, som scrunches ned i sin egen lille innebygd veske og passer i en veske eller lomme.Ikke kjøpe noe med "engangs" i navnet. Bruk din egen kopp. Vask bleier. Bruk en klut for å rengjøre vask og dusj. Bruk reelle retter og sølvtøy.Tror dette hver gang du foretar et kjøp. Hvilken versjon av hva du trenger vil generere minst papirkurven over tid?

Være forsiktig hvordan forlater livet ditt

Hvordan kan du slippe noe fra livet ditt uten å ty til søppel kan? Hvis den fremdeles arbeider, rydde opp og donere den. Hvis det er resirkulerbare, resirkulere. Hvis det vil råtne, kompost det.Bruke engangs ting: vask plast sølvtøy, bruke adresseetiketter materialer for neste pakken du sender.Reparere ting. Ja, brødrister bare koster $15, men kanskje en wire kom løs og du kan fikse det. Sjekk ut en hjem reparasjon bok fra biblioteket og gir den en prøve.Gjenbruke ting på en annen måte fra sitt opprinnelige formål. Plast og Styrofoam kopper gjør stor frø forretter. Klipp opp slitt bomull eller ull klær for rengjøring filler. Plante stemorsblomster gamle utover-festing holey Boots. Bli kreativ. Tenke utenfor kan.