Måter å organisere hjemmekontor

December 12

Måter å organisere hjemmekontor

Hjemmekontoret er et sted å lagre viktig informasjon inkludert regninger, politikk, safe og muligens hjem virksomhet papirarbeid. Informasjonen du lagrer på kontoret er så viktig, bør du vurdere måter å organisere den. Enten du er en pen freak eller ikke, reduserer organisasjonen tiden du bruker på jakt etter ting du trenger på forespørsel.

Beholde Office rot gratis

Rot er en opplagt distraksjon, samt en tid-forbruker. Hvis du bruker mer tid på jakt etter et bestemt stykke papirarbeid enn du gjør faktisk gjør informasjonen på papirarbeidet, så du har for mye rot. Utseendet på rot gjør også føle deg overveldet og uorganisert. Bare ta fem til 10 minutter hver dag og legge bort regninger, innlevering og ekstra rotet som samler på kontoret.

Gjøre Office bruker vennlig

Avhengig av funksjonen i office - enten det er for firmaet eller personlig bruk - Organiser kontoret å passe behovene. Hvis du bruker datamaskinen og skriveren mest, angi elementene nærmest deg på skrivebordet. Elementene du bruker oftest må være lett tilgjengelig. Angi elementer du ikke bruker så ofte på hyller eller i et skap.

Opprette en ledning-ledig kontor

Alle vet at virvar av kabler bak datamaskinen pulten er ekstremt irriterende. Teknologi kan i dag du bruke datamaskiner, skrivere og rutere som er wire og ledning-ledig. Hvis du har varer som krever en ledning, sett elementene nærmere til stikkontakter å minimere obviousness av ledningene. Også bruke zip bånd å koble ledninger og holde dem fra å bli tangled.

Bruke All tilgjengelig plass

Hjemmekontorer kommer i forskjellige former og størrelser. Om din er stor eller liten, er det ideelt å bruke all plass har du tilgjengelig. Bruke hyller, hyller og skap etter ditt behov. Hvis din er liten, stable elementer og bruke arkivskap hvis plassen tillater. For større hjemmekontorer, sørg for at du ikke kjøper ekstra elementer bare for å fylle rommet. du må kanskje den ekstra plassen senere.