Måter å lagre muttere, bolter & skruer

October 31

Måter å lagre muttere, bolter & skruer

Liten Maskinvareelementer som muttere, bolter og skruer har en tendens til å bli borte eller komme i veien hvis ikke organisert riktig. Mange alternativer er tilgjengelig, men for å organisere liten Maskinvareelementer for hver personlige behov, og på en rekke prisalternativer.

Fiskeutstyr-boksen

Fiskeentusiaster krever en tilførsel av små materialer som fluer, kroker og sluk, og de samme organiseringsverktøy fiskere bruker utgjør ideelle arrangørene for skruer, muttere og bolter, og de kommer i ulike størrelser. For eksempel, for folk som trenger å organisere små mengder av disse Maskinvareelementer, takle boksene så liten som 12 inches av ni tommer passer regningen og tar opp liten plass. For de som har en stor mengde små Maskinvareelementer Sorter og store, store takle boksene inneholde justerbar skillevegger, tillater brukeren å utforme plass men han ønsker.

Håndverket lagring skuffer

Håndverkere trenger ofte lagring rettsmidler for små forestillinger og forsyninger i kunsten. For eksempel smykker beslutningstakere trenger ofte lagring egnet for å organisere perler og avstandsstykker, og disse lagring skuffer er også ideelt for organisering av muttere, bolter og skruer. Håndverket lagring skap inkluderer flere lille skuffer som fungerer som skuffer, og disse skap kommer i en rekke størrelser som passer for bruk på et skrivebord eller på arbeidsflaten. Skuffer er vanligvis laget av klar plast, slik at brukeren enkelt se innholdet uten å måtte søke gjennom hver skuff å finne det ønskede objektet.

Husholdningsartikler

Kreative personer kan finne tilfredshet og økonomiske besparelser ved å benytte husholdningsartikler for deres liten maskinvare lagringsbehov. Elementer som Tom egg kartonger og tekake bakervarer bokser fungerer godt, som ice cube skuffer, som har den fordelen av å stables. Krydder stativer også fungerer bra i organisering skruer og lignende elementer. Glassene kan merkes med en svart markør etter vask og soaking for å fjerne etiketter, eller du kan legge til nye etiketter med en merkemaskinen. Har skrue-på lokkene gjør ting enda enklere. For husholdninger med store mengder skruer, muttere og bolter til å sortere og lagre, kan klar plast beholdere være et perfekt alternativ. Disse elementene er tilgjengelig i dagligvarebutikker og kommer i flere størrelser. Har hurtigfeste lokk hindrer søl og spredning skal beholderen tilfeldigvis vippes.