Måter å installere en badestamp

December 9

Flere ulike faktorer kommer i spill når du velger en vei å installere badestamp. Noen av disse beslutningene er basert på at du vil bruke din badestamp. Lettkledde-kledd visitations til badestamp vil sikkert sted personvern nær toppen av listen når det gjelder de forskjellige måtene å installasjon. Du bør også vurdere klimaet og om badestamp trenger ly fra elementene eller om det er best plassert der du kan nyte varmen av sollys for mesteparten av året.

Dekk integrering

Hvis du allerede eier en kortstokk og ønsker å integrere din badestamp, har du flere alternativer. Kan du installere badestamp på en slik måte at du går ned i badekaret fra dekket. En annen måte å installere badestamp er over terrassebord på en måte som krever byggingen av trapp til av badestamp. Enda en måte er å utvide dekk rundt boblebadet.

Svømmebasseng integrering

En måte å installere badestamp er å integrere den i utformingen av en i bakken pool. En tilpasset badestamp er enkelt installeres slik at det stikker ut i bassenget. Denne installasjonen gjør god bruk av kontrasten mellom kalde vannet i svømmebassenget og mye varmere vann i badestampen.

Radidating fra rundt dekket

En liten runde dekk kan bli en måte å installere badestamp som gjør det skiller seg ut fast som dekket stråler utover av badekaret å bli det sentrale punktet i bakgården. Plassere tre badestamp i en liten runde kortstokk og omslutter badekaret med trinn. Trinnene bør føre til en kort plattform slik at du kan gå i badestampen.

Gitter Panel taket

De som bor der sola skinner mesteparten av året kan du vurdere en vei å installere boblebad som tilbyr noe beskyttelse mens ikke fullstendig sletting av varmen. Plassere badestamp under en gitter panel taket vil gi varmen du søker mens avlede noen av direkte sollys.

Privat tilfluktssted

Bygge et privat fristed bak en bambus eller reed vegg å gi alle personvernet du trenger mens du fortsatt slik at du kan se figurer og bevegelse bak veggen. Gjør ditt fristed i en japansk Zen hage ved å plante asalea, krysantemum eller japansk wisteria.

Herdet Glass ly

Hvis du bor i et område som ser mer regnværsdager enn du kan håpe på, er en måte å sikre at du bare får varmt vann i din badestamp å sette en ly laget av herdet glass overhead. Ly kan enten bare dekke badekaret nedenfor, eller det kan føre hele veien fra døren til huset til badekaret og dermed gi forsikring mot regn gjennom hele badestamp opplevelsen.