Måter å holde varmen i hjemmet

June 1

Holde varmen i hjemmet ved å sikre ditt hjem er ordentlig isolert og luft forseglet kan bidra til å redusere strømregningen, og det kan hjelpe tider å sørge for at hele hjem er varmt på alle. Når du tillater isolasjonen hjemme å svekkes, eller hvis du ikke erstatte utslitte dører og Vinduer, vil hjemmet begynne å utvikle kuldelekkasje som kan gjøre hjemmet veldig ubehagelig.

Isolasjon

For at hjemmet til skal holde på varmen må det være isolasjon i sentrale områder, loftet gulvet, kjelleren taket og veggene i hjemmet som er utsatt for elementene. Loftet gulvet må være isolert for å hindre varme rømmer ut gjennom taket. Vinteren vil huset begynne å utvikle store og farlig istappene hvis det ikke er ordentlig isolert. Istappene utvikle fordi varmen unnslipper gjennom taket, smeltende snø på taket, som går av i rennesteinen og re fryser i innbindingsmargene eller på kanten av taket som istappene. Du kan isolere loftet gulvet med rulling i glassfiber isolasjon.

Du kan bruke samme isolasjonen kjelleren taket. Kjelleren taket er også gulvet av den første historien av ditt hjem, og kald luft kan komme gjennom gulvplankene. Isolasjonen har vinger slik at det kan stiftes mellom gulvet støtte i kjelleren taket. Utvendige vegger er steder hvor varm luft rømming og kald luft inn ditt hjem. Den beste måten å isolere veggene er med blåst i isolasjon av en entreprenør eller selv.

Vinduer og dører

Vinduer og dører er førsteklasses steder hvor varm luft rømming og kald luft inn et hjem. Kontroller at windows er double-panelet Vinduer med isolasjon mellom de to rutene, vanligvis argongass. Dører må henges riktig slik at de lukker tett for å unngå luft kommer. Bruk en vær vakt langs bunnen av dører, og også sette isolasjon rundt hele dørkarmen. En test du kan bruke til å se hvis din Vinduer og dører er ordentlig isolert er å holde en tent kamp opp til Vinduer og dører på forskjellige steder å se hvis flammen flyttes. Hvis flammen flytter deretter luften blir og ytterligere isolasjon er nødvendig.

Andre steder å se

Kontroller isolasjon rundt det tørketrommelen ventilen som lar tørketrommel eksos å rømme huset. Hvis du ikke har en tørketrommel koblet til ventilen, bruk et stykke isolasjon å slutte av åpningen. Hold øye med noen klimaanlegg du har installert i windows, og også se for telefon eller kabel-TV oppføringen poeng å sikre at de er ordentlig lukket.