Måter å holde insekter fra dører

January 15

Feil repellents kommer i ulike former. Vanligste for utendørs er spray og lys med anti-insekt ingredienser som frastøter feil fra området. Holde insekter unna dører som gir dem tilgang til innendørs områder, som kjøkken og soverom.

Strukturell integritet

Hvis feil finnes innendørs, kan det skyldes en feil i døren eller foringsrør som linje innganger til bygningen. Hvis en dør ikke er riktig installert, kan det føre gapene mellom døren og dørkarmen. Installere en skjermen dør kan også forhindre insekter inn en bygning. Raske løsninger på feil i strukturen inkluderer fylle hull med caulk eller taping hullene stengt, til en mer permanent løsning er mulig.

Stearinlys

Spesielle lys kan beskytte feil av et område. Insekter er tiltrukket dører med Vinduer om natten fordi de er tiltrukket av lyset. Stearinlys som inneholder citronella frastøte feil frekvensen ganske vellykket. Citronella stearinlys er mer vanlig å holde insekter områder som beach Party, terrasser og hager.

Elektriske enheter

Noen selskaper produserer elektriske enheter som drepe eller avverge feil. Den mest effektive elektriske gadgets løslate en lys som tiltrekker bug; så den electrifies insekt og dreper den umiddelbart. En enhet av denne typen kan plasseres i nærheten av en dør for å trekke oppmerksomheten til insekter unna bygningen.

Spray

Spray, både kjemiske og naturlig, beskytte feil fra området der spray brukes. Naturlig sjøsprøyt inneholder vanligvis planter og urter som frastøter insekter, for de ikke er interessert i uttapping noen næringsstoffer fra disse planter. Mange kjemiske sprøytemidler bruke DEET, som er utrolig unhealthy for insekter og bare mildt usunn for mennesker. Disse spray kan brukes på insekter rundt en dør for en midlertidig kur, men insekter kommer tilbake som det spray tones.