Måter å holde Fuzz stikker til stoffer

December 29

Måter å holde Fuzz stikker til stoffer

Ingenting ødelegger et antrekk som opplever klær fulle av fuzz når du trekker dem ut av tørketrommelen. Mens du kan fjerne Lo med klebrig roller eller bånd, kan det være tidkrevende og kjedelig, spesielt når du er i hast å komme seg ut døra. Konfrontere problemet i kilden av tiltak for å holde fuzz av stoffet av din klær mens de er i vaskemaskinen og tørketrommelen.

Klesvask sortering

Fuzz vises oftest på mørke klær, så unngå fristelsen av kaster alt tøyet i samtidig og ta deg tid til å sortere i separate laster etter farge og. Håndklær er vanlige skyldige for overføring fuzz, så alltid vaske klærne mørke i en separat belastning.

Eddik

Hvit eddik er en vanlig additiv for billig og enkel husholdning rengjøringsmidler, men du kan også bruke det for å holde fuzz av klær. Legg til 1 kopp destillert hvit eddik med din vanlige vaskemiddel når du starter en Last med Klesvask å klær frastøte fuzz.

Tørketrommel vedlikehold

Lo fellen i din hårføner holder lo fjernet fra klær, og holder det fra å flytte i tørketrommel slangen og vents å hindre oppbygging og tresko. Men når lo fellen er fylt med gamle fuzz og rusk, har lo fra din Last på Klesvask ingen steder å gå utenom tilbake på klær. Holde tørketrommelen lo fellen tom og ren å holde fuzz av klærne og holde tørketrommelen arbeide effektivt og forhindre potensielle brannfare.

Tørketrommel ark

Du kan brukes til å kaste en tørketrommel ark i tørketrommelen for å kutte ned på statisk, men det kan faktisk hjelpe holde fuzz av klær også. Tørketrommel ark bidra til å redusere statisk bånd mellom lo eller fuzz og stoffet å motvirke lo stikker, og gjør det lettere å fjerne, om nødvendig.