Måter å holde et hjem varm om vinteren

April 11

Måter å holde et hjem varm om vinteren

Vinteren kan være grovt på tradisjonelle Oppvarmingssystemer. Hvis du justerer termostat for å spare penger ved å bruke mindre energi om natten, må varmesystemet kompensere ved oppvarming enda kaldere luft i morgen. Hvis temperaturen tar en plummet i vintermånedene der du bor, finnes det flere fremgangsmåter du kan bruke for å beskytte hjemmet oppvarmet mens ikke å kaste bort energi og kjøre opp regningene.

Bruk Windows klokt

Windows er et tveegget sverd når det gjelder varme. På den ene siden i forhold med solskinn sollyset som gjør det gjennom vinduene kan hjelpe varme hjemmet ditt på ikke ekstra kostnad. På den annen side, windows har den tynneste isolasjonen for et område i huset, og varmen kan lett gå tapt gjennom et nakent vindu. Hold øye med været og bruke windows klokt. Hvis solen skinner, kan du åpne gardiner slik at varmen. Hvis det er skyet eller komme mørk, lukker du windows igjen.

Utforske isolasjon alternativer

Isolasjon er viktig når det gjelder oppvarming huset og holde den varm. Hvis du tror du har shoddy isolasjon, kan du leie en inspektør eller en isolasjon entreprenør for å ta vare på bart mellomrom med lag av skum isolasjon, men små skritt kan hjelpe, også. Hvis du kan få bedre isolasjon strimler for din døren kanter, kan disse hjelpe spare varme lett.

Spot varme

Mens din sentralfyr kan gjøre en stor forskjell når det gjelder oppvarming hjemme, air sentralvarme bruker har å passere gjennom et rør-system, og kan miste noe av sin varme sånn. For å spare penger og varme mer effektivt, konsentrere varmen du bruker på rommene du tilbringer mesteparten av tiden din i. Kjøpe en bærbar ovn og flytte den når du beveger deg fra rom til rom. Bærbar varmeelementer kan varme små områder mer effektivt enn sentralvarme.

Bruk strålende varme

Når folk flest tenker på strålende varme, tenke de på oppvarming systemene installert i gulv som direkte varme oppover til varme mennesker i rommene. Mens dette er en strålende varme og kan være svært effektive, er det andre former for strålende oppvarming, også. Mange bærbare varmeovner bruk strålende varme, som varme tepper. Varme tepper er nyttig for oppvarming senger eller stoler, men slå dem av før du faktisk sovner å spare strøm.