Måter å holde et fellesskap vakre

August 7

Vakre samfunn bare skje ikke, de er godt tatt vare på av de som bor der. Allé gater, feiet fortau, beskjæres busker og malt gjerder alle er et produkt av regelmessig vedlikehold og oppmerksomhet fra de som har en interesse i et område. Holde fellesskapet vakre er ikke vanskelig, men det tar dedikasjon og fokus på noen kjerneverdier.

Søppel

Aldri søppel. Leve alltid av som mantra og du har ikke et problem under lagring papirkurven for en søppelbøtte. Hvis du ser noen søppel, plukke opp deres søppel bak dem eller oppmuntre vedkommende ikke til søppel. Vi alle ser papirkurven på bakken når vi er ute og farter. Hvis du tilfeldigvis, plukke den opp og kaste den ut - selv om det ikke er din.

Maling

Nymalt mellomrom Gran opp et fellesskap på et øyeblikk. Uansett hvilke farger velger du og dine medlemmer, fersk maling er en rask måte å gjøre en gammel plass nye igjen. Også dekker fersk maling riper og andre stygge merker som graffiti, som blir stadig mer et problem i urbane områder.

Hjelpe

Hjelpe dem i fellesskapet som ikke selv. Eldre mennesker, for eksempel, kan du vedlikeholde deres verksted eller personlig, men de kan ikke ha midler til å gjøre dette. Pitch inn når du er kjøpedyktig hjelpe en nabo som dette. Tenke utenfor boksen. Kanskje en ny mor eller single pappa kanskje trenger hjelp om de har for mange andre oppgaver.

Hage

Avsette tid til hagen. Regelmessig trekke ugress i hagen din, klippe buskene og beskjære trærne. Konsekvent vedlikehold kan hjelpe en hage blomstre og ser vakker på samme tid. Prøv planting fargerike blomstrer for å lyse opp et område eller levende grønne å gjøre en landskapet ser frodig. Spiselige planter som paprika også hjelpe legge til unike og skjønnheten til et fellesareal.

Utdanne

Utdanne andre i fellesskapet om måter å holde området vakre. Bruke hva du vet og hva appellerer til deg om fellesskapet. Tenk hva som er unikt i hjembyen og arbeid for å bevare det. Be om tilbakemelding fra venner, familie og naboer på måter de tror de kan bidra til at fellesskapet vakre. Deretter ta denne kunnskapen og gi det videre. Hjelpe inspirere stolthet i fellesskapet.