Måter å henge gardiner på en stål dør

August 25

StÂld¯rer robuste og legge sikkerhet til en egenskap. Mange stÂld¯rer har vinduer. Det er fint å ha windows på døren å la lys inn i rommet og se utenfor. Legge gardiner til vinduet kan gi deg personvern med alternativet åpne gardiner slik at lyset i rommet. Sette en gardin stang på stål er vanskeligere enn på tre døren, men det finnes alternativer som gjør det mulig.

Magnetisk gardinstenger

Mange ønsker ikke å bore et hull i en stål dør installere gardinstenger. Hull i stål er vanskelig å fastsette og vil sannsynligvis alltid være i døren. Bruke magnetiske gardinstenger er et flott alternativ til å henge gardiner på en stål dør. Gardinstenger magnetisk knytter til døren er tilgjengelige for kjøp. Kontroller at stangen du kjøper har en sterk nok magnet vekten av gardiner.

Industriell styrke lim

Du kan bruke industriell styrke, tosidig montering lim installere gardinstenger på en stål dør. Limet må være sterk nok til å tåle vekten av gardin stang og gardiner. Dette alternativet er best for gardiner laget av tynnere stoff fordi de vil være lettere i vekt. Bruk gardinstenger som har en stor base så det er mer areal å bruke lim, legge ekstra styrke. Bestemme den nøyaktige plasseringen du vil holde deg gardin stanga før du bruker limet.

Epoxy

Bruk gardin stanga til døren med epoxy er en mer permanent løsning hengende gardin stang. Epoxy er veldig sterk og vanskelig å fjerne. Når du velger en epoxy, Velg ett for metall og hva materialet ditt gardin stang er laget av. Velg en gardin stang som har flat bunn for montering; Dette gjør mer areal komme i kontakt med epoxy. Etter epoxy er brukt og montert til døren, trykk gardin stang på døren med duct tape til epoxy dries.

Sveising

Hvis du bruker stål gardinstenger, kan du sveise gardinstenger på døren. Husk på at når gardinstenger er sveiset til døren, de ikke kan fjernes. Dette er den sterkeste løsningen og også den mest permanent løsningen. Hvis du velger å sveise din gardin stang til døren, kan du bruke en enkel gardin stang som ikke vil gå ut av stilen snart. Gardinene må festes til stangen med ringer som kan fjernes slik gardiner kan endres.