Måter å henge en Swing fra et levende treet

September 17

Måter å henge en Swing fra et levende treet

Når det gjelder vurderer måter å henge en sving fra en live-treet, tenke sikkerhet først for både treet og swing rytteren. Hvis du har en sterk, tykk grein som henger over et område uten hindringer, finnes det flere måter å henge en solid swing fra den ideelle posisjonen. Hvis du bruker kjeden, har minst en 1/2-tommers solid tau og vet hvordan å knytte riktige knuter.

Øyekroker og Carabiners

Steve silke i "Fine hagearbeid" magasinet foreslår å bruke en monteringssystem øyekroker og carabiners. En karabinkrok er en avlang metall klipp brukes av klatrere. Fest tre planke swing to tau suspendert fra en sterk tre lem minst 6 inches i diameter. Fest tauene via knop to carabiners. Hekte carabiners til to øyekroker skrudd dypt inn lem litt nærmere hverandre enn bredden på treet swing. Kontroller at din øyekroker er minst 3/8-tomme tykk for en kraftigere swing.

Eyebolt, vaskemaskin og låsemutteren

Denne metoden foreslått av Martha Stewart nettstedet krever en drill og for dekk swing. Du trenger en eyebolt 3/8 inches i diameter og lenge nok til å gå gjennom hele grenen og festes til sted med en vaskemaskin og låsemutteren. Bore et hull i grenen for å plassere din eyebolt. Sikre vaskemaskin og låsemutteren til utsatte nederst i eyebolt. Tie tau festet til dekk swing til eyebolt slik at den henger fra treet på et nivå lavt nok for de som vil bruke den.

Tau

Hengende swing på et levende treet med et tau er et annet alternativ, men anser at tauet friksjon kan fjerne bark og la skadelige riller i skogen. Dette alternativet skader treet over tid.

Prøv en polypropylen eller nylon tau for swing å sikre det varer lenge. Sløyfe av tau eller tau festet til swing rundt solid tre lem og sikre på plass med en bowline knute.

Kjede

Hvis du kobler din swing til et levende treet med kjede bare, vil du skade treet på grunn av friksjonen i kjedet mot lem. For best resultat, fest kjeden knyttet til swing via eyehook eller eyebolt henger metoder. Velg en tykk kjede som er korrosjonsbestandig. "Bedre hjem og hage" magazine foreslår å bruke bestrøket myk-grep kjeden som ikke skade små hender.