Måter å håndtere renhold huset

April 4

Måter å håndtere renhold huset

En av de beste måtene å administrere rensning din hjem er å unngå å la husarbeid bygge opp til punktet hvor rengjøring føles slit. Du vil også administrere oppgaver bedre hvis du angir dine egne standarder for en ren hjem i stedet å leve opp til standarder fastsatt av noen andre. Bestemme hvilke rengjøring oppgaver må gjøres regelmessig for å holde fra følelsen trangt og ubehagelig på grunn av rot og smuss i ditt hjem.

Rengjøring tidsplan

Gjør en home rengjøring tidsplan og legge det på et synlig sted. Bryte opp tidsplanen med flere små rengjøring oppgaver gjøres daglig slik at det ikke blir overveldende. Angi en tidsfrist for hver aktivitet i tillegg til å gjøre det enklere å passe rengjøring i din daglige rutine. Denne tilnærmingen holder house-rensing gjøremål fra bygge opp, og konsekvent rengjøring rotasjon vil hjelpe deg å opprettholde et godt hjem. Hold din rengjøring tidsplan organisert ved å fullføre hver ork før du starter en ny.

Multipurpose produkter

Velg produkter som raskere hjem rengjøring aktiviteter. For eksempel, kjøpe støvkluter og svamper med lange håndtak knyttet til seg. De kan hjelpe deg nå høy områder når støvtørking, rengjøring Vinduer eller skrubbing dusjer. Multipurpose rengjøringsmidler også hjelpe fremskynde husarbeid fordi du kan flytte fra rom til rom uten å endre rengjøringsprodukter. Noen multipurpose spray og flytende rengjøringsmiddel kan brukes på glass, plast, stål, tre og andre overflater.

Redusere rengjøring tid

Du kan redusere tiden det tar for å rense ditt hjem ved å fokusere på forebyggende vedlikehold. For eksempel "Real Simple" magasinet anbefaler bruk av flytende såpe eller glyserin bar såpe i kjøkken og bad fordi ingrediensene brukes til å produsere andre typer bar såper kan opprette såpe avskum og tette avløp. Posisjonering sofaer og andre møbler ca 6 inches fra murene kan redusere veggen merker og dings som må bli fjernet eller reparert.

Sporing i skitt

Angi en matte med en grov overflate alle utgangsdører å hindre sporing skitt inn i hjemmet ditt. Matter med røff flater vil gjøre en bedre jobb med skraping skitt fra bunnen av sko når folk tørke føttene. Et annet alternativ er å fjerne skoene i en garasje eller mudroom før inn i ditt hjem. "Real Simple" magasinet nettsiden anbefaler også tørke ned katter og hunder med en microfiber støvtørking klut til å kutte ned på mengden av hår og flass de overføre møbeltrekk og tepper. Mikrofiberkluter har elektrostatiske egenskapene som hjelpe dem å tiltrekke seg og holde støv, dander og hår.