Måter å håndtere en husholdningsbudsjettet

August 29

Måter å håndtere en husholdningsbudsjettet

Et budsjett sporer alle inntekt, betalinger og utgifter som oppstår i en gitt måned. Ved å spore denne informasjonen, kan du se hvor du mister penger og hvor du kan spare. Målet med en husholdningsbudsjettet er å balansere inntekter med utgifter slik at hver dollar gjør en jobb.

Planlegging

Første skritt for å administrere en husholdningsbudsjettet er å lage en plan. Hvis du bruker en online verktøyet eller penn og papir, må du opprette kategorier. De to hovedkategoriene er inntekt og utgående. Skriv ned alle inntektene for husholdningen som går til å betale regninger. Dette er ditt starttall.

Kategorien utgående inneholder alle repeterte månedlig regninger som utgjør mesteparten av utgiftene. Når du har alle kategoriene merket, kan du begynne å tilordne dem penger. Opprette budsjettet så det er null ved å tilordne grenser til alle kategorier og leftover besparelser.

Trimming ned

Nesten alle har opplevd en tid hvor pengene går der, men det er enda mer måned å gå. Overforbruk er den raskeste måten å komme inn gjeld. Hvis du har en negativ saldo for inntekten etter skrive alle regninger, trimme ned dine utgifter. Lavere kabelpakken eller kvitte seg med den. Senke mat ved hjelp av kuponger og kontroll i butikken løpesedler for gode avtaler. Redusere hver bill mulig, inkludert forsikring og bil betalinger. Refinansiere bilen for å få en lavere betaling, og øke din egenandel for en lavere forsikring betaling.

Sette mål

Når grunnleggende av budsjettet har blitt satt på plass, kan du se hvor du er lommepenger. Dette er nøkkelen til å administrere budsjettet. Angi finansielle mål lar deg direkte ekstra penger som var å være bortkastet på en sparekonto. Starte liten ved å gjøre et mål å spare 20 dollar i uken å innlegge besparelser før du forstår budsjettet bedre.

Utfører

Når budsjettet er på plass og du har satt dine lang - og kortsiktige finansielle mål, er det tid å effektuere budsjettet. Det endelige målet med et budsjett er å betale alle regningene i tide under lagring nok for pensjon og andre finansielle mål. Tenk på hver kategori som sin egen konto, og balanserer du kontoen som du ville balansere et sjekkhefte av ved å trekke fra utgifter fra Start beløpene tildelt.

Verktøy

Det er mange verktøy tilgjengelig som gjør budsjettering enkelt. Du finner en som fungerer best for din familie, tenk på hva du trenger. Spør deg selv om du trenger programvare som kobler til banken og nedlesser alle dine transaksjoner, eller om du føler deg mer komfortabel med å gjøre alle disse for hånd.

Beredskap midler

Suze Orman, forfatter av The pengene klasse, anbefaler at alle har en nødsituasjon fondet. Dette er en bankkonto, fortrinnsvis en sparekonto som tjener renter, med opptil åtte måneder igjen av bill penger. Dette er å dekke forsikring egenandeler som ble reist for å spare penger, hvis du eller en ektefelle mister en jobb og beredskap medisinske utgifter. Denne nødstilfelle fondet er ikke for ferie, pensjon eller store-billett elementer som du har sett på. Nødstilfelle fondet er hva vil få deg gjennom en kort økonomisk motgang.