Måter å gjøre Cocoplum busker vokse

February 8

Hvis du bor i en frostfrie omgivelser og nyte spiselig hagearbeid, kan en attraktiv busk som heter cocoplum (Chrysobalanus icaco) være et godt valg for hagen din. En svært tolerante plante som gjør en attraktiv sikring eller et godt tillegg til pynteborder busk, cocoplum bush er en moderat hurtigvoksende plante som spesielt godt når gitt ideelle forhold og litt ekstra forsiktighet.

Beste nettsted

Cocoplum bush er en innfødt plante i Florida og andre deler av det sørøstlige USA, hvor den vokser nær strendene eller sumper, eller innover i skogsområder. Det vokser godt under de fleste lysforhold, men trives i et område som mottar full sol for de fleste eller alle av dagen. Når gir full sol, cocoplum blir en fyldigere, mer tett forgrenede plante som har masser av små hvite, svært duftende blomster om våren og sommeren. Det tåler alle typer Haven jord, men vokser best i godt drenert, sandholdig jord ligner på jord i sitt opprinnelige habitat. Du kan øke din jord drenering inneholder leire ved å legge grov sand på planting.

Noen spesiell omsorg

Cocoplum bush er en tøff, solid plante som overlever selv under konstant tørre forhold. Som en kultivert prøve, kan du maksimere sin vekst og hjelp anlegget få godt etablert ved å gi ekstra vann for sin første sesongene. Mengden vann å gi anlegget avhengig av værforhold, men du kan teste den øverste tommen eller to av jord med fingeren, og når det føles tørre, vann anlegget dypt. Anlegget trenger ikke vanlig gjødsling, men du kan mate den en eller to ganger i sitt første år, med en balansert, 10-10-10 formel fortynnet med en hastighet på 1/4 teskje per gallon.

Mulch og Trimming

Mulching en cocoplum bush i vekstsesongen kan hjelpe øke veksten ved å bevare fuktighet i jorda, mens du holder nede ugress som kan konkurrere om jord næringsstoffer. Bruke en 2-til-3-tommers tykt lag av organisk mulch våren, fornye det i løpet av sesongen som bryter ned. Hvis du bor i et område som er utsatt for høy luftfuktighet, kan du bruke en ikke-organisk mulch som grus eller pea-stein for å hindre utviklingen av sopp problemer. Beskjæring bush kan hvert år eller to også hjelpe anspore sunn nye vekst hver sesong. Kutte ned noen grener i utkanten av anlegget baldakin med en tredel våren, roterende imellom hver beskjæring økt. Unngå klipping anlegget over hele overflaten, fordi dette kan gi en skråstilte opptreden med skjemmende, skadet løvverk.

Tall og korte variasjoner

To typer cocoplum busker er eksisterer, en noe høyere enn den andre. Mindre typen, som stort sett vokser i kystområdene (Chrysobalanus icaco var. icaco), er ca 3 fot høy, med en cultivar kalt "Horisontal" som har en lav, krypende vekst vane. Den andre typen (Chrysobalanus icaco var. pellocarpus) er vanligvis finnes i skogkledde områder og er høyere og mer oppreist. En cultivar av dette anlegget, kalt "Redtip," har blader med rødlig kanter. Alle varianter produsere små frukter som starter kremfargede, moden til rosa eller mørk lilla, og kjøtt som er søt og omgir en enkelt frø eller grav. Cocoplum vokser i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 til 12.