Måter å drepe maur i huset

February 6

Måter å drepe maur i huset

Maur er ikke bare skjemmende og med skremmende for noen, men de også utgjør en risiko for helsen din. Mens vanlige huset maur ikke biter normalt, de spre bakterier, inkludert clostridium, staphylococcus, pseudomonas og salmonella i hele hjemmet som de reiser fra område til område. Kontrollere disse skadedyr er en viktig del av holder din hjem trygg og sunn. Det er flere måter å kvitte seg med maur av mordene seg.

Kommersielle spray og bomber

Plantevernmidler spray og feil bomber inneholder giftstoff som drepe maur, men de må brukes riktig. Når brukes feil, kan spray og bomber gjøre problemet verre. Over tid kan maurene selv bygge en motstand mot giftstoff. Disse plantevernmidler fungerer best når brukt i kombinasjon med årvåken opprydding innsats og andre drepe maur.

Såpevann

Såpevann er en ufarlig tillegg til en maur-kontroll plan. Denne metoden forlate ikke bak noen kjemikalier som kan skade barn eller kjæledyr. Spray flasker fylt med såpevann er et praktisk verktøy for drapet enkelt maur eller en gruppe av maur. Det såpe og vannet kan også vaske bort bakterier som maur etterlate.

Boraks

Boraks, relativt trygt for mennesker, er gift mest vanlige maur er intet unntak. Strø pulveret i områder og på overflater der du ofte se maur congregating. Plass et agn, som en moden mengde frukt eller en skvett av gelé, på overflaten for å lokke maurene komme ut av Skjul. En lett dryss av boraks rundt agnet eller blandet med agnet selv vil tvinge maurene spore giften tilbake til reiret, der det vil skade og drepe mer maur.

Kommersielle agn

Kommersielle agn kan tiltrekke maur og tvinge dem til å bære giftige kjemikalier tilbake til reiret, men de er effektive bare hvis andre næringskilder elimineres. Regelmessig rengjøring og oppbevaring av forsiktig mat kan hjelpe agn arbeide mer effektivt. Holde mat forseglet bort og utilgjengelig for maur etterlater bare agn for dem å gå etter.