Måter å bevare roser

June 23

Måter å bevare roser

Nyt luktene og fargene av rosene mens de er i naturen, og så bevare dem for bruk i håndverket og hjem dekorere prosjekter før visnet bort. Det er flere måter å bevare roser, alle tilbyr ulike fordeler. Noen metoder tillater bevaring av lang stamme og noen bevare blomster for en lengre periode. Behandle blomster med silica gel eller glyserin finnes på håndverket butikker, eller bare henge eller trykker blomster å bevare dem.

Silica Gel

Bruk silica gel å fremskynde prosessen med tørking og bevare fargene på blomstene. Kutte dine stilkene kort, til ca 2 til 3 inches lang. Finn en beholder med lokk, stor nok til å holde blomster. Hell et 1-tommers lag med silica gel i beholderen. Plass rosene i beholderen, legge dem flate og etterlot noe mellomrom mellom dem. Dryss silica gel over toppen av blomster forsiktig med dekker dem. Sett lokket på beholderen og la den sitte i minst 36-48 timer. Fjerne blomster forsiktig fra beholderen, og lagre silica gel for gjenbruk.

Hengende

Henge roser å tørke og bevare dem med deres lang stammer. Samle en bunt av roser sammen og egen dem i små bunter av to eller tre. Rave hodet på blomsten så de ikke berører hverandre. Skåret bomull strenger med 16 inches lang. Knytebånd i bomull til bunnen ender stilkene, slik at blomstene vil henge oppned. Pakk strengen rundt to eller tre ganger å sikre de bunter. Binde den andre enden av strengen til en kleshenger, og henge rosene i et mørkt og tørt område i minst to til tre uker å helt tørt ut. Tørkede er delikat og de vil mørkne i farger når tørr.

Glyserin

Bruk glyserin for langvarig bevaring av rosene. Kuttet rosene når de er på sin beste alder. Legge til en del glycerin med to deler vann i en glass vase. Med en gummihammer, trykk på endene av stilkene to eller tre ganger for å flate og åpne dem opp så glycerin er bedre absorbert. Sett blomster i vase, oppreist, med stilkene i glyserin blandingen. Rosene vil drikke opp glyserin som de ville drikke vann fra en vase. Tillate dem å sitte i tre til fem dager, fjerne dem fra vasen og kuttet av en del av stammen som satt i glyserin.

Trykker

Trykk roser å bevare dem for bruk i Håndverksprosjekter. Snittblomster på sitt høydepunkt, og at de er helt tørt. Sett blomster i mellom to ark. Bestemme plasseringen av blomster, enten du vil flat på deres side eller med blomsten grossist. Legge papir og blomster flatt, i sentrum av en bok. Lukk boken, og legge til et kraftig element øverst, for eksempel en paperweight, legge til ytterligere press. Lar blomstene til å sitte i boken i minst to til tre uker. Pressede blomster vil være veldig delikat, så håndterer dem med forsiktighet. Alternativt, for å presse store mengder blomster, kjøpe en blomst press fra en hobbybutikk.