Mate ananas planter

July 27

Mate ananas planter

Ananas er søt, eksotiske frukter med velsmakende kjøtt i en hard, spiny skall. Disse fruktene vokse i bakken i varme, fuktige områder av verden. Selv om planter tar ganske lang tid å modne i frukt, ta de også relativt lite omsorg. Hvis regionen tilbyr de rette forholdene, kan det hende du kan dyrke disse deilige planter selv.

Instruksjoner

•Pot av en ananas i lett, rask-drenering potting jord og perlite. Fyll en 8-tommers leire pott med 70 prosent potting jord og 30 prosent perlite å gi næring og støtte ananas. Plante kronen på en grunne dybde, med bladene eksponert. Vann ananas sjenerøst og plassere den på et solrikt sted.

Sørg for at ananass sol og vann. Sikre ananas blir full sol hele dagen hver dag, som den trenger minst seks timer med lys. Sette den under ultra violet lys hvis det er overskyet ut. Vann ananas nok så jord er alltid fuktig, men aldri myrlendte. Ikke gjødsle en ananas før seks til åtte uker etter planting.

•Beskytter ananas fra minusgrader. Hold det på 65 til 75 grader F for vellykket vekst.

•Fertilize ananas en gang i måneden når de er gamle nok. Splitte solid plante mat i et lett lag over jord og vann den. Hvis du bruker flytende plante mat, hell den i bunnen av bladene. Følg instruksjonene merket "små busker" for gjødsel. Fokus på gjødsel som gir høye nivåer av nitrogen, kalium og jern for ananas helse. Unngå gjødsel som inneholder høye nivåer av kalsium og fosfor, ifølge University of Hawaii College av tropiske planter og jord vitenskap.

•Fertilize av ananas for ytterligere støtte veksten. Spray gjødsel direkte på bladene, og ikke la den til frukt. Bruke denne gjødsel en gang i måneden.

•Øk nitrogen nivåer i gjødsel når ananas er åtte måneder gammel. På den tiden, bør bladene slå mørk grønn. Hvis de ikke, kan du legge til mer nitrogen i den gjødslende diett.

Tips og advarsler

  • Ananas ta år å vokse til modenhet.
  • Ananas kan trekke fuktighet i tåke og fuktig luft.
  • Gjødsling ananas for tidlig i planting årsakene sine røtter å råtne.