Maskulin vinduet behandlinger

May 4

Velge draperier for et hjem kan være en vanskelig oppgave for en person, spesielt hvis personen er en fyr. Det er bokstavelig talt hundrevis av ideer til å velge fra, og ikke alle av dem er spesielt maskuline. Ta noen ting i betraktning når du planlegger å kjøpe eller gjøre draperier for mannen i ditt liv for et soverom, kontor eller bare for en bachelor & rsquo; s hjem.

Lengde

Husk at de fleste standard gardiner dekker lengden på vinduet foringsrør. Men henge noen draperier helt til gulvet. De fleste menn ville sannsynligvis foretrekker kortere gardiner eller forheng. Menn vil normalt gå for enklere gardiner som ikke trenger mye vedlikehold. Holde gardinene lengden på vinduet foringsrør og Legg til tilknytninger. Tilknytninger tillate gardinene tillate i sollys og frisk luft, men fyren kan også lukke gardinene hvis han ønsker privatliv.

Topp stiler

Se etter en topp-stil som er mer maskuline enn andre. Gardiner kommer i alle slags hodet stiler. Vinduet behandlinger med kategorien Topptekst bruk kategorier til å holde draperier på gardin stanga. Noen gardiner har en stang lomme casing der du setter inn en stang gjennom draperier og deretter henge stangen på riktig maskinvare på vinduet casing. Fold stil hoder Legg eleganse til et rom. Her igjen, ville de fleste menn sannsynligvis foretrekke enkel. Kategoriene ikke ruffled utseendet for vindu gulvbelegg med stang lomme foringsrør eller eleganse pleated gardiner, noe som gjør dem mer maskuline.

Farger

Velg fra en rekke draperi stoff. Ikke bare kan du velge mellom forskjellige farger, men også ulike utskrifter og teksturer. Mesteparten av tiden valgene du gjør i stoffet vil være hva som passer med dagens d & eacute; cor i rommet. For mann & rsquo; s privat plass, velge striper eller ruter i stedet for store floral utskrifter. Velg nyanser av farger som svart, blå, brun eller grønn for en maskulin vindu behandling, i stedet for rosa eller lilla.

Gråtoner

Henge enkel nyanser som maskuline vindusbehandling stedet for alle typer gardin hele. Menn kan heve og senke nyanser som ønsket. Nyanser kommer i en rekke stiler og farger, hvorav mange er helt riktig for menn. Velge mellom bambus og rotting i stedet for stoff eller plast. Du har også muligheten til å velge fra vannrett eller loddrett nyanser.