Marine kryssfiner vs utvendig kryssfiner dekk reparasjon

August 7

Marine kryssfiner vs utvendig kryssfiner dekk reparasjon

Livet kan avtale du gleden av å ha en bakgård dekk for avslapning, holde utendørs parter og tilberede måltider på en grill. Eller du kan ha gleden av underholdende på dekket av båten. Med gleden av eierskap kommer reparere ansvar. Sol, regn og snø kan svekke, delt eller råte kryssfiner, og dekk krever reparasjoner. Når dette skjer, må du gjøre et valg mellom marine kryssfiner eller utvendig kryssfiner å få din båt dekket i shipshape tilstand eller bakgården dekk trygt for utendørsaktiviteter og glede.

Marine

Marine kryssfiner er innerst i klassen når det kommer til karakterer for kryssfiner. Marine kryssfiner paneler har vanligvis en A-A, A-B, B-B-klasse, ifølge American kryssfiner Association. Dette betyr at sidene og baksiden av panelet er alltid på minst av B-klasse i utseende kvalitet. Når det gjelder dekk reparasjon, dette gir deg komfort, vet du at du har brukt den høyeste kvalitet kryssfiner. Marine kryssfiner er produsert for å tåle eksponering for vann og fuktighet, om du er reparere en kortstokk i bakgården eller dekk på båten.

Eksteriør

Utvendig kryssfiner er også konstruert for å tåle eksponering for ekstreme utendørs værforhold. Det skiller seg fra interiør-grade kryssfiner av limet som er brukt til bånd og overholde finér gass skjemaet kryssfiner panelet. I USA, er utvendig kryssfiner paneler, som bærer den amerikanske kryssfiner Association etiketten, produsert med en vanntett obligasjon. Lim brukes å obligasjonslån gass for utvendig kryssfiner er laget for å tåle fuktighet og ekstreme værforhold, som er viktige hensyn når du reparerer en kortstokk. Du ønsker ikke gass dislodge, deformere eller bøye.

Likheter

Marine og utvendig kryssfiner er lik andre typer kryssfiner, de er laget av flere lag, eller gass. I de fleste tilfeller, er kryssfiner panelet laget av et odde antall gass, tre, fem og syv gass er den vanligste. Gass er bundet med lim under intens varme og press for å opprette et solid og stabil panel. Lim som brukes er spesielt laget for utendørsapplikasjoner å redusere forekomsten av delaminering, der limingen mellom hvert lag løsner og løsner fra gass over eller under. Du kan bruke marine eller utvendig kryssfiner for å gjøre reparasjoner på alle typer av utvendig dekk, inkludert bakgård dekk og dekk av marine håndverk.

Forskjeller

Bruke marine-grade kryssfiner reduserer forbehandling du må gjøre hvis du søker et materiale som gir en attraktiv base å jobbe med. Marine-grade kryssfiner har færre tomrom og gapene mellom de gass, som gjør det mindre tilbøyelige til å fange og holde fuktighet. Utvendig kryssfiner, derimot, er tillatt å ha tomrom og hull for en A, B eller C vurdering av American kryssfiner Association, i forhold til marine-grade kryssfiner.

Douglas Gran og vestlig lerk brukes vanligvis til å produsere marine kryssfiner. Disse treslag tåler eksponering til fukt bedre enn andre treslag. Som et resultat, hvis du bor i et klima med høy luftfuktighet eller som opplever masse regn eller snø, har marine-grade kryssfiner iboende egenskaper som gjør det et mer bærekraftig valg for dekk reparasjoner.