Marine blomsterplanter

March 31

Marine blomsterplanter trives i ferskvann og saltvann miljøer over hele verden. Stilkene på mange av disse anleggene, som lotuses og vannliljer, er ikke synlig fra overflaten, som gjør sine blomster synes å flyte på vannet. Andre typer marine planter bor helt under vann, inkludert Neptune sjøgress. Vannplanter gi næringsstoffer, skygge og en potensiell habitat for marint dyreliv.

Emergent

Emergent planter har røtter ved foten av en dam eller en elv. Disse blomst har imidlertid høye stilker, slik at den øverste delen av anlegget og blomst er over vannflaten.

Lotus, eller Nelumbo nucifera, er det nasjonale blomsten til India og Vietnam. Bare lotus' blomst vises på vannflaten, som om det er flytende. Lotusblomst er ca 8 inches og den blomstrer om sommeren, ifølge University of Florida.

Noen parrotfeather planter er under vann, mens andre er over overflaten. Dette anlegget produserer små hvite blomster hvor den parrotfeather emergent blader kobler seg til sin stamme. Ifølge Washington State University er alle parrotfeather planter i Nord-Amerika kvinner, slik at disse plantene reprodusere via anlegget fragmentering.

Undervanns

Neptune gresset er en neddykket plante. Det vitenskapelige navnet for dette marine anlegget er Posidonia oceanica. Dette anlegget er blomster er vanligvis grønn i fargen, gir det kallenavnet "Oliven havet." Ifølge University of British Columbia, spiller Neptun gress en viktig rolle i å opprettholde et sunt habitat for marint dyreliv.

Anubia er en undervanns anlegg med hvite spiky blomster. Disse planter dyrkes også i akvarier. I en akvariet setting tåler anubia ulike grader av lys og fosfat nivåer. Dette anlegget er veksten akselererer med tilstedeværelse av karbondioksid, selv om den kan overleve uten den.

Eksotiske

Når planter vokser i ikke-innfødte miljøer, er de klassifisert som eksotiske planter. Innføring av planter til ikke-innfødte miljøer er vanligvis dekorativ grunner.

Vannhyasintmøbler, eller Eichhoria crassipes, produserer lavendel eller fiolett kronblader og vokser til 3 feet over overflaten av vann. Anlegget er innfødt til Sør-Amerika, og alle vann hyacinths i USA er krenkende; Ifølge Texas A & M University, er dette anlegget klassifisert som en skadedyr. Blomstrende er juli til September.

Blomstrende rush vokser over hele den nordlige USA og Canada, selv om det er innfødt til Europa og Asia. Disse plantene vokser opp til fem fot. Den blomstrende rush blomster består av tre store rosa kronblad. Den blomstrende perioden for denne plante er juni til August. Denne planten vokser hovedsakelig i innsjøer og elver med slow strømninger.

Flytende

Som navnet antyder, er flytende planter arter som flyter på en vannflate. Disse planter hjelpe undervanns økosystemer ved å hindre overeksponering av sollys, som er en viktig årsak til algene oppblomstringen.

Gule blomstrende hjerter finnes i innsjøer og dammer i Europa og Asia; Dette anlegget har blitt introdusert til USA nordlige og Midtvesten. Dette anlegget er gule blomster er ca 1 tomme i diameter. Blomstrende er juni-September. Gule blomstrende hjerter flytende blader har en diameter på 2-6 inches.

Duftende vannlilje tilhører Nøkkerosefamilien familien av sin blomstrende periode er juni-September. Om vinteren dette anlegget wilts og forblir sovende inntil sin blomstrende periode. Plantens blader flyter på vannoverflaten og omgir den duftende vannlilje blomst for støtte.