Maple Tree problemer: Bladene gule sommeren

January 21

Maple Tree problemer: Bladene gule sommeren

Blad gulfarging eller chlorosis i løpet av sommeren er et symptom på jern chlorosis eller Phyllosticta leaf spot på maples. Tidlig identifisering og behandlingen er viktig i å forebygge og stoppe prematur gulfarging.

Typer

Blad gulfarging fra jern chlorosis eller en jernmangel er en indikator som jord pH kan være for høy for bestemte maple. Høy jord pH nivåer gjør det vanskelig for maples få næringsstoffer fra jorda sommeren voksende sesongen. Phyllosticta leaf spot er en fungal sykdommen skyldes Phyllosticta minima som påvirker lønn løvverk i vekstsesongen. Phyllosticta minima favoriserer gratis fuktighet på bladverket for infeksjon.

Identifikasjon

Gule bladene med grønne vener er en indikator på jern chlorosis eller mangel på jern absorbert fra jord. En pH test gjort av en universitets-basert eller privat lab kan bestemme pH og næringsstoffer nivåer i jord. Phyllosticta leaf spot symptomer består av gult til svarte flekker på blader, blad gulfarging og blad slipp, rapporterer University of Nevada samarbeidende forlengelse.

Kontroll

Universitetet i Rhode Island landskapet hagebruk programmet at svovel jord å senke pH-nivået å kontrollere jern chlorosis. Kontroll for Phyllosticta leaf spot består av fjerne infiserte blader, ødelegge infisert løv og redusere treet stress ved å vanne regelmessig.