Mangrove Planting teknikker

January 23

Mangrove Planting teknikker

Mangrove trær vokser best i salte forholdene. Innfødt til Florida, mangroveskoger spiller en stor rolle i at statens miljø. På grunn av deres kjærlighet til salt vokser mangroves der andre trær ikke. Mange typer marine dyr lever i og rundt mangrove trær. Mangrover trives langs kystlinjen, som gjør noen unik planting teknikker.

Maiden øya teknikk

Reef Ball Foundation, Nova Sørøst University og Stanford utvikle gruppen samarbeidet på en mangrove restaureringsprosjekt Maiden øya Antigua. Målet med prosjektet var viktig røde mangrove trær fra Florida og plante dem rundt øya med en bestemt plante teknikk.

En vanlig mangrove planting teknikken, som brukes i øya prosjektet, innebærer kjøring delt PVC rør i havbunnen, like utenfor kysten. PVC er en holdbar type rør ofte brukes i avløp. Mangrove seedlings plasseres inne i rørene, som gir beskyttelse til øm ung trær.

Akvarium plante

Store akvarier (40 gallon eller flere) kan brukes til mangrove plante, men husk treet må motta vanlige naturlig eller kunstig sollys for å overleve. Akvarier laget spesielt for mangrove trær produseres også. For å plante en mangrove tree inne en akvariet, plassere frøplante eller sapling i midten av tanken og omgi det med porøse limettsitron bergarter og biter av koraller, hvis mulig. Kontroller at det er en liten vann gjeldende, med svak wave effekter som ikke forstyrrer treet.

Propagules av mangrove, små vekster som falt fra treet, samt planter kan plantes i akvarier. Mangrover vil rot i porøse limettsitron bergarter. Når plante propagules, holde små planter mellom to eller tre limettsitron bergarter. Hvis en rotsystem har utviklet, forsiktig vikle røttene rundt en av bergarter og sikre den med en strikk. Plant mangrove frø ved å plassere dem innenfor hullene av rock.

Stor plante

Mangrove trær har blitt plantet mange ganger på en stor skala for å stabilisere kystlinjer. I disse store prosjekter, er tusenvis av mangrove propagules vanligvis plantet i stedet for planter. Propagules er plassert i spesielle voksende teiner som er sylindrisk i form og dekket med små vann hull. Næringsrike akvatiske gjødsel kan plasseres i potter å berike de nye trærne. Hullene tillater vannet å strømme over base og røtter av trærne. Store planting teknikker som dette har blitt brukt i Apollo Beach og Tampa Bay, Florida.