Mandrake Root forberedelse

July 5

Den mandrake rot, har ifølge Entheology, en historie tilbake til oldtidens Egypt. Dette populære og angivelig magisk rot spirer bred, grønne blader og bittesmå, hvite blomster over bakken. Under bakken, kan roten vokse til 10 inches lang og vanligvis har flere tykk delinger som gjør mandrake ligne en liten dukke. Denne figuren bare lar seg i mytologien som omga anlegget.

Grave Mandrake

Hvis du er heldig nok til å leve i et klima der mandrake kan overføres, kan du høste det frisk fra bakken i stedet for å kjøpe den. Kommersielle mandrake er dyrt, spesielt hvis du ønsker en hel rot.

For å høste, grave rundt foten av grønne antennen deler av anlegget for å løsne jorden. Pakk deg rundt bunnen av antenne busk og rykk. Hele roten skal komme ut av bakken, hele og intakt. Vaske alt støv i kaldt vann.

Magiske forberedelser

Magiske utøvere tror mandrake røtter har magiske egenskaper som involverer spådom og sympatisk magi eller langdistanse magic.

Vie mandrake for magiske bruk ved å legge det på din alteret i flere dager. Legge ting til alteret som representerer din hensikt, for eksempel ametyst for helbredelse eller et hvitt lys for rensing. Deretter flyt roten i destillert, klart vann. På dette punktet kan du fjerne mandrake fra vannet og bruke den som en poppet for voodoo ritualer eller nippe vannet for spådom visjoner. Nippe aldri mer enn en spiseskje vann og aldri bruk en voodoo poppet for noe annet enn helbredende eller gunstig magi. Avvikende fra enten advarsel føre til alvorlige helseproblemer eller død.

Medisinske preparater

Ifølge Entheology, har mandrake blitt brukt siden økningen av de gamle grekerne som et afrodisiakum, alle slags smertelindring og selv allergiske reaksjoner. I disse tilfellene tørket roten var pulverisert og et snev av det lagt til vin eller øl.

Tørr din mandrake rot i flere uker, før det er sprøtt og pulveraktig. Knuse det med en morter til et fint pulver og legger den til en løs te infusjon eller mulled vin infusjon veska. Stamme ut pulveret før du drikker concoction. Alltid konsultere med en lege før inntak av mandrake. Gravid eller ammende kvinner og barn bør ikke ta mandrake.

Mandrake frukt

De sikreste mandrake anlegget å konsumere er fruktene. Den lille gule frukt er litt søt og kan spises i overflod uten syk effekter. De er angivelig en aphrodisiac, men forskning ved Entheology viser at det er ingen betydelig heis i libido etter spise fruktene. Noen eksperiment deltakerne rapporterte en økning i erotiske dreams, men ingen andre kjente effekter.