Malingstyper til Repaint Metal bygninger

December 15

Malingstyper til Repaint Metal bygninger

Metallbygg eller bygninger som har metall fasader og metall tak, krever forskjellige omsorg til andre byggematerialer. En maling for en metall bygningen ikke bare må legge til farge, men det må også beskytte mot rust, skade fra vann og andre problemer som metaller er utsatt for. Det finnes noen typer maling som passer for metall bygge males.

Rask tørr primere

I situasjonen der det er rust eller den gamle malingen kommer ut i en kritthvite substans, krever metall bygningen en primer før du starter selve maleriet. Ett alternativ er en rask tørr primer, som ikke er våt lenge nok til å forårsake rust, men beskytter mot regn, vann, rust og annen skade.

Akryl Primer

Akryl primer er et annet alternativ for grunning metall bygningen. I noen tilfeller som akryl primer både en primer og en base-coat maling. Det er ikke bare brukes å beskytte metall, men også skjule skade som riper.

Akrylmaling

Akrylmaling er den vanligste maling for metall bygninger. Det er flere versjoner av Akryl maling som inkluderer høy glans og lav glans og er forskjellige i utseende. Akrylmaling brukes fordi den beskytter metall og ikke kommer av bygningen lett. Det kalles noen ganger en akryl latex eller en electrometric akrylmaling.

Linolje maling

Linolje maling er eldre metall bygge malinger brukes på en rekke bygninger. De brukes ikke lenger ofte fordi de krever mer vedlikehold og er ikke like effektive i å beskytte metallet.