Malingsfjerning av Lær

November 30

Uansett hvor forsiktig er du, får maling på skinnsofa er uunngåelig. Skinn er en porøs stoff og absorberer fuktighet lett. Derfor kan komme ut alle typer flekken, enn si maling flekker, være utfordrende. Men det er ting lett finnes i hjemmet som rengjøringen maling flekker på skinn enklere.

Rubbing alkohol

Bruker litt rubbing alkohol vil bryte ned ingrediensene i maling og fjerne den fra skinn trygt. Plasser bomullsdott eller pad over munningen av rubbing alkohol flasken, og velter flasken til coat den. Vri overflødig ut før gni bomull ballen over maling. Ikke la noen av rubbing alkohol dryppe ned til andre deler av Lær. Tørk området forsiktig og tilbake for mer rubbing alkohol etter behov. Før du bruker rubbing alkohol, imidlertid utføre en test på en del av Lær som ikke er lett synlig å sikre rubbing alkohol ikke vil skade skinn.

Lommekniv

Bruk en kjedelig lommekniv fjerne tørket på maling fra et skinn sofaen eller bilseter. Ta kjedelig kanten og skrape av maling, tar av litt om gangen. Du ønsker ikke å rive et hull i skinn, så jobber sakte og forsiktig. Det er best å våt arealet litt enklere maling å skrape av.

Lær renere

Bruk skinn renere, som finnes i apotek eller jernvarehandel, for å rengjøre malingen av skinnseter. Hell renere på en fuktig, ren klut, og gni den inn i flekken bruker en sirkelbevegelse. Slike bevegelser fungerer best når du rengjør flekker ikke skal spres videre. Nytt renere etter behov til all malingen er av Lær. Tillate skinn tørke helt før litt skinn balsam med en tørr klut.

Betraktninger

Ved å finne noe å rydde skinnseter, alltid teste et lite beløp på et iøynefallende sted se hvordan Lær reagerer på støvsugeren. Aldri få skinn mettet med en væske renere fordi som kan skade huden og forårsake fargestoffer kjøres, forårsaker en større flekk vises. Løsemidler bør unngås som rengjøringsmidler fordi de har for vane å fjerne fargestoffer i skinn.