Maling teknikker å skjule gamle vegger

May 10

Gamle har mye sjarm og fikse dem opp kan være en drøm eller et mareritt. Med litt kreativ tenkning og litt maling kan du skjule feilene. Vegger som er gjeldende eyesores kan forvandles til det sentrale punktet i rommet med noen enkle maleteknikker.

Svamp

Ved hjelp av havet svamp teknikk for å skjule feil på gamle vegger. Denne stilen av maleri bruker to farger maling; er basen, og den andre fargen er dabbed sparsomt over toppen av grunning. Klargjør veggene ved dekker noen hull og andre større feil best mulig. Maling på veggen med grunning; Velg flat, eggeskallet, satin eller semi glans maling. At malingen tørke ordentlig før maling top coat.

Bland i en stor container, 1 del av top coat maling til 4 deler av en faux glasur. Legge mer glasur vil gjøre malingen mer gjennomsiktig. En mindre mengde glasur vil gi maling en mørkere utseende. Dempe havet svamp og dyppe den i glasur blandingen. Blot av noen overflødig maling før til veggen. Lett trykk svamp på veggen, endre plasseringen av svamp tilfeldig å lage forskjellige mønstre.

Hvis det er for mye maling på svamp å oppnå mønsteret, må skylle maling fra svamp. Fjern overflødig vann ved å rulle svamp i et håndkle. Gjenta prosessen for dipping inn i maling og dabbing på veggene.

Faux murstein

Maleri faux murstein på veggen vil skjule de fleste feil. Du trenger en base farge for mørtelen mellom mursteinene. Bruke latex silkematt maling i en grå eller krem farge. Hvis veggen du dekker er en mørk farge, må du kanskje to strøk for å dekke. La dette male tørr helt før du prøver å male murstein.

Kjøpe en cellulose svamp på størrelse med en murstein, og velg en faux glasur i fargen du vil bruke for murstein. For å lage en realistisk ser murvegg, plukke ut to eller tre farger for murstein. Beholde farger eller gråtoner i nærheten av hverandre. Holde hver farge i en separat skuff.

Test din stempling teknikk på et bord for å bestemme trykket må du bruker og hvor mye maling som du trenger på svamp. Når du er trygg nok til å begynne, starter i et hjørne øverst på veggen og jobbe på små områder. Mørtel linjen skal være konsekvent gjennom hele veggen, men linjen kan bli berørt opp senere når maling for mursteinene er tørr. Rave plasseringene i hver murstein å ligne en faktisk vegg. For å fullføre områdene på veggen kantene, halvert svamp.