Maling på min garasje gulv er Peeling

June 3

Mange huseiere bruker i dag garasjer like mye for boareal og lagring som for parkering biler, så det er fornuftig at de vil garasje gulv å fullføres så attraktivt som mulig. Men er de fleste garasje gulv laget av betong, som krever spesielle maleri produkter og teknikker for å oppnå en attraktiv, langvarig maling jobb. Hvis malingen skreller opp snart etter maleri, er sjansene betongen ikke var forberedt skikkelig.

Betong selfangere

Selv om det synes å være hard og solid, betong er faktisk en porøs Oppsamling av sement, sand, fuktighet og mineraler. Ekstremvær kan føre konkrete garasje gulv å chip og sprekk, for ikke for å nevne misbruket som biler føre som de gjentatte ganger er drevet på tvers av overflaten, noen dryppende oljer. Betong selfangere arbeide for å beskytte overflaten av betong, men de kan også hindre maling absorpsjon. Utette betong kan forårsake maling Peel også, siden fuktighet fordamper fra betongen hindrer maling fra å overflaten.

Type maling

Garasje gulv krever en type maling som er vanskelig og holdbar nok til å stå opp til både foten trafikk og vekten av biler. Mange maling produsenter tilbyr en høy ytelse maling spesielt laget for garasje gulv. Cellegummi epoxy maling er en tykk maling som siver inn i små sprekker og groper og danner et sterkt bånd med betong.

Reparasjoner

Fjerne peeling maling på garasjen gulvet slik at du kan riktig forberede overflaten. Bruk en bred skraper for å fjerne løs peeling maling og noen efflorescence, hvitt stoff som vises som fuktighet fordamper fra betong. Så bruk en jeksel eller kjemisk stripper for å fjerne alle gamle maling og lakk.

Forbehandling

Fjerne peeling maling, feie og slangen ned eller makt vaskes garasje gulvet for å fjerne alle skitt og debris. Bruke en sterk såpevann eller kommersielle avfettingsmiddel fjerne alle oljer fra overflaten. Skyll og tillate gulvet tørke i flere dager. Bruke muriatic acid til etch betongen, skape en ru overflate som vil bindingen med primer og maling. Bruk verneutstyr, og bruke og lagre syre i henhold til retningslinjene fra produsenten. Når overflaten tørker, bruke en høy kvalitet primer på garasjen gulvet og la dem tørke for tiden anbefalt av produsenten. Deretter male gulvet med epoxy maling. Vent minst 24 timer før retur lagrede elementer til garasjen og minst en uke før parkering biler.