Maling Over Vinyl rister

December 27

Vinyl rister ligner på cedar rister, med ett unntak: de er vinyl. Selv om cedar rister kan males ganske enkelt, må vinyl motta noen forberedelser før maling. Likevel, gjør-det-yourselfer med liten eller ingen erfaring kan male vinyl rister i én til to dager, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Instruksjoner

•Tørk ned vinyl med aceton fjerne fett og smuss. Siden aceton fordamper raskt, la sammensatt i kan og helle den på klut fille i små mengder. Pakk fille rundt en skarp gjenstand som en blyant til små, trange sprekker.

•Bruk vernebriller og en støvmaske. Sandblåse vinyl overflaten til en liming overflate. Siden vinyl er blank, er det ikke ideelt for maling over uten noen mengde forberedelse. Bruk en bærbar sandblaster, som er omtrent på størrelse med en 5-gallon bøtte. Sted en plast presenning under vinyl rister før sprenging.

•Blast fra toppen til bunnen for å hindre sand og avfall fra å falle til allerede sprengt vinyl. Arbeid langs vinyl vibrering på en sakte tempo, flytte om lag 24 inches i to til tre minutter. Være oppmerksom på crevices i vibrering.

•Tørk ned vinyl med aceton fjerne sand og støv fra overflaten. POKE fille i crevices med en blyant å sikre at alle rester er fjernet. Blåse trykkluft på vinyl ytterligere fjerne sand og rusk.

•Spray på to strøk med oljebasert kontaktgrunning, slik at en time av tørketid mellom strøk. Legge primer elektrisk sprøyta og spray fra toppen ned for å hindre overspray på allerede belagt vinyl.

•Spray på tre lag med oljebasert utvendig emalje maling med elektrisk sprøyta. Tillate en time av tørketid mellom strøk. Akkurat som med primer, spray fra toppen ned for å hindre overspray av vinyl belagt.