Maling holder Peeling på et punkt på veggen

August 15

Maling holder Peeling på et punkt på veggen

Problemer kan utvikle etter maleri oppretter bobler, blemmer og flassing av malte overflater. Mange av disse problemene kan unngås med riktige forberedelser av overflaten før maling brukes, men andre problemer kan utvikle seg over tid på grunn av miljømessige forhold rundt eller bak malt veggen. Hvis maling er peeling på en liten flekk på veggen, reparere forsiktig behandling og males området.

Årsakene til maling Peeling

Peeling maling kan skyldes konstant fuktighet rundt eller bak malt veggen, forskjeller i sammensetningen av lag med maling eller dårlig overholdelse av malingen av veggen. Noen av disse problemene kan føre til maling skallet eller løfte fra underliggende overflaten, i små områder eller hele veggen overflaten. Først bestemme omfanget av problemet. Hvis bare små områder er berørt, kan du behandle dem området på en begrenset måte. Større problemer må utskifting av hele veggen.

Løse underliggende veggen problemer

Prøver å få malingen til å holde seg til en vegg som stadig infunderes med vann fra rørene eller regn inntrenging er en håpløs oppgave. Finne lekker røret og reparere den før du prøver å reparere eller male veggen. Reparere fuktskader kan kreve erstatning av gips eller dekke det med et tynt ark av Wallboard AS. For å løse problemet med uforenlig maling, male veggen området med en allsidig primer lakk som Kilz, som vil gi en nøytral overflate for den nye lag med maling. Kontroller at veggen overflaten er fri for smuss og fett, noe som kan påvirke evnen til maling for å overholde veggen. Redusere innendørsfuktighet ved ventilering tørketromler utendørs og gi ventilasjon for loft og bad.

Reparere Peeling Paint

For små områder av peeling maling, skrape av løs chips og nivå overflaten med Wallboard AS sammensatte. Flere strøk av sammensatte vil gi en jevn overflate til veggen. Tillate sammensatt å tørke og sand mellom strøk for å fjerne høy kapasitet. Tørk alle sliping grus og rusk før re-maleriet.

Riktig veggen forberedelse for maling

Kontroller at veggen er ren og tørr før maling. Hvis det er tvil at veggen vil akseptere nye paint, bruke en primer pels først. Unngå å vente for lenge mellom bruke primer frakken og top coat maling. En såpe-lignende film kan danne på veggen, hindrer top coat i å følge riktig. Hvis mer enn to uker sende mellom disse to strøk, vask overflaten med en vegg renere og vann før top coat. Reparere sprekker og hull før maling, og la veggen sammensatte eller fyllstoffer tørke ordentlig før du påfører maling.