Maling fjerning teknikker

March 6

Maling er utformet for å bo på hva overflate det er brukt---som kan skape en utfordring når det er tid å ta maling av refinish eller male. Det er mange måter å fjerne maling. hvilken du velger avhenger av type overflate, tilstanden av malingen og om du har å ta av hvert fnugg av maling eller bare få av løs ting.

Skraping

Hvis du re male utvendig bordkledning, vegger eller trim som peeling maling på dem, noen ganger du må bare løs maling fjernet og kan la resten. Metal maling-skraper underverker i en slik situasjon. Trykk to bladene av skrapen flatt til overflaten, og trykk en hånd på baksiden av det (det er ofte en knapp det for dette formål). Tak i håndgrepet med den andre hånden, og dra skrapen bakover over overflaten for å ta av løs maling.

Kjemikalier og varme

Kjemisk strippere er ideelle for å fjerne all malingen fra tre trim. Du børste den på, vente på det å få malingen til å mykne og rippel og deretter skrape den av med en plast sparkel. Bruk gummihansker og vernebriller. Luftes. Ved hjelp av en varmepistol er en annen måte å oppnå samme resultat, men det ikke fungerer alltid også. I begge tilfeller ta av sist av øvrige stålull dynket i mineral ånder.

Trykk skiver

For utendørs maling av under visse betingelser, kan du bruke en leid høytrykksvasker for å kle av løs maling. Dette er en god plan for hardt hus fasader eller malt murstein tynt flassing maling. Lei en vaskemaskin og trykket tank på 3000 pounds per kvadrattomme, og begynne med å holde munnstykket om en fot fra malte overflaten. Flytte den sakte, justere avstanden munnstykket slik at det tar av løs maling uten å skade overflaten. La overflaten helt tørt før re-maleriet.