Maling å retusjere rustflekker på en oppvaskmaskin Rack

October 7

Maling å retusjere rustflekker på en oppvaskmaskin Rack

Dings og riper er vanlig i oppvaskmaskin hyller som en del av normal slitasje. Dette slitasje kan imidlertid føre til rust hvis den ikke reparert. Vann kommer inn disse dings og ruster gjennom metallet. Over tid vil rack skadet repareres. Bestemte typer maling anbefales for bruk på disse rustflekker.

Epoxy maling

Epoxy maling er ideelle for oppvaskmaskin og vil forsegle av det skadede området å hindre fremtidige vannskader. Epoxy maling er imidlertid vanskelig å finne, spesielt i mindre byer. I tillegg epoxy maling er svært giftige og må håndteres med forsiktighet. Fjern parabolen brettet og male det utenfor der røyk kan forsvinne. Bære en maske og hansker for sikkerhet ved epoxy maling.

Spray maling

En spray maling skal holde metallet fra rusting kan brukes med varierende grad av suksess. Denne typen malingen er ikke ment for flater som mottar regelmessig, direkte kontakt med vann. Slik må maling retusjering fra tid til annen. Hvis bruker en metall spraymaling, se etter en merkevare som gir avansert beskyttelse mot vann samt rust.

Kommersielle reparasjon Kits

Kommersielle reparasjon kits utformet for å reparere en oppvaskmaskin rack er best å bruke. Typen maling i settet er trygt å bruke på et apparat som kommer i kontakt med vann som retter som senere brukes til å holde mat. Finne disse pakkene direkte fra produsenten eller på en lokal jernvarehandel.

Beskytte Finish

Når du har løst problemet med rust, hindre den fra å dukke. Forsiktighet når av- og pålessing retter for å unngå banket stativet og dinging det. Være på utkikk etter små flekker og riper og behandle dem umiddelbart. Dette forhindrer rust dannes i fremtiden og holder indre av oppvaskmaskin trygt for retter. Jevner ut grove områder nær rust med stålull å gi maling en god overflate for å opprette en varig bånd med metall.